WORLD EDUCATION FAIR - Studiraj bilo gdje u svijetu

Autor: , 18-09-2017
WORLD EDUCATION FAIR - Studiraj bilo gdje u svijetu
World Education Fair jedan je od najvećih savjetodavnih projekata Europe koji predstavlja najnovije trendove obrazovanja u inozemstvu vezane uz profesionalnu perspektivu i realizaciju.

Osigurava besplatne savjete za više od 30.000 mladih godišnje, a preko 8.000 njih uspješno pronađe i prijavi se na svoje sveučilište u inozemstvu.

Sajam se održava:  Zagreb: 14.-15. listopada Hotel Dubrovnik 11-17h

                             Split: 17. listopada Hotel Park 11-16h


Projekt ujedinjuje više od 250 partnerskih obrazovnih institucija u svijetu i okuplja više od 100 stručnjaka koji pružaju besplatne individualne savjete i podršku u orijentaciji te informacije o mogućnostima izbora obrazovnih institucija u inozemstvu. Partneri World Educationa su više od 250 ustanova srednjeg i visokog obrazovanja, centara za strane jezike i obrazovnih organizacija širom svijeta.


Organizacijom Sajma svjetskog obrazovanja želja  je mlade u Hrvatskoj osvijestiti o brojnim mogućnostima školovanja i usavršavanja vještina koje im nude najpoznatije europske i svjetske institucije.

Mnogi od njih još uvijek nisu svjesni da su im elitne škole i sveučilišta zapadne Europe nadohvat ruke.

Tijekom sajma pružaju se informacije o mogućnostima obrazovanja u području učenja i usavršavanja stranih jezika, nastavka školovanja u srednjim školama i na fakultetima u zapadnim zemljama, upisa na preddiplomske i diplomske programe na sveučilištima diljem svijeta te studiranja na top MBA programima.

Važno je istaknuti da su i nakon sajma  obrazovni savjetnici na raspolaganju za sve informacije i pomoć oko prijave.


NOVOSTI

Raspisan natječaj za nagradu Goran za mlade pjesnike

Natječajem se potiče mlade da predaju svoje privatne rukopise i pretvore ih u svoje prvo objavljeno djelo. Cjelovite zbirke pjesama moguće je poslati do 31. prosinca.


Likovnica Udruge mladih Orlando: Vuneni Božić

Riječ je o besplatnoj radionici izrade božićnih ukrasa od vune koju su vodile sestre Ivana Miloglav Ivanković, akademska slikarica i Mara Miloglav Moretić, dizajnerica tekstila i odjeće.


Sveučilište u Dubrovniku ugostilo Hanu Hadžiavdagić Tabaković

Novinarka, TV voditeljica i lifestyle influencerica Hana HadžiavdagićTabaković održala je predavanje “Moć društvenih mreža” danas na Sveučilištu u Dubrovnikuu organizaciji Studentskog zbora.


Natjecanje za najbolju kratku priču KRONOmetaFora

Otvorene su prijave za natjecanje za najbolju kratku priču KRONOmetaFora 2019. Natječaj je otvoren svima, a priča mora biti na hrvatskom jeziku. Rok za prijavu je 15. ožujka.


Prosinac u Centru za mlade!

Brojna događanja organiziraju se u Centru za mlade!