Stipendija od 30 000 franaka za studij Poslovne administracije u Švicarskoj

Autor: , 21-09-2017
Stipendija od 30 000 franaka za studij Poslovne administracije u Švicarskoj
Buduće studente Poslovne administracije u Lausanneu očekuju stipendije od 30 000 švicarskih franaka godišnje. Natječaj je otvoren do 30. rujna.

Ciklus novih natječaja za stipendije polako je započeo, a jedan od njih je natječaj za stipendiranje diplomskog studija Poslovne administracije u Švicarskoj, točnije u Lausanneu. 

Studij počinje u siječnju 2018. godine. Osim mogućnosti studentskih zajmova, IMD studentima nudi 300 000 švicarskih franaka, a pojedinačni iznos godišnje iznosi 30 000. 

Zainteresirani kandidati trebaju napisati esej od 750 riječi na temu "It has been said that success in business requires flexibility to be responsive, but also commitment to a recognized set of values. Discuss using your personal and professional experience".

Prijava se vrši online, a esej i osobni podaci ispunjavaju se na službenim obrascima koji se nalaze na poveznici. U konačnici, potrebno ih je poslati na adresu elektroničke pošte mbafinance@imd.org, zaključno s 30. rujnom


NOVOSTI

Poziv na Okrugli stol radionice 'Anatomija srama'

U sklopu radionice Anatomija srama održat će se okrugli stol otvoren za javnost danas, 21. kolovoza u 17.00 sati u palači u Ulici braće Andrijića.


Imenujte zvijezdu!

I ovog ljeta nastavlja se stvarati tradicija astronomije u Dubrovniku.


Radionica 'Anatomija srama'

Dubrovačke ljetne igre i BoliMe organiziraju trodnevnu radionicu za mlade pod nazivom „Anatomija srama“ od 19. do 21. kolovoza.


Javni poziv za predlaganje aktivnosti u sklopu manifestacije “Dani kreativnih i kulturnih industrija

DURA, u suradnji s Gradom Dubrovnikom poziva vas da predložite aktivnosti i postanete dio trodnevne manifestacije “Dani kreativnih i kulturnih industrija” koja će se održati od 13. do 15.11.19. na različitim na različitim lokacijama u Dubrovniku.


Povodom izdavanja milijunte potvrde, Youthpass te nagrađuje!

Priključi se i ti svečanosti izdavanja milijuntog Youthpassa, osmisli kreativni slogan s asocijacijama na: mlade, Youthpass, kompetencije, neformalno učenje, a mi ćemo tvoj trud nagraditi vrijednim nagradama!