Stipendija od 30 000 franaka za studij Poslovne administracije u Švicarskoj

Autor: , 21-09-2017
Stipendija od 30 000 franaka za studij Poslovne administracije u Švicarskoj
Buduće studente Poslovne administracije u Lausanneu očekuju stipendije od 30 000 švicarskih franaka godišnje. Natječaj je otvoren do 30. rujna.

Ciklus novih natječaja za stipendije polako je započeo, a jedan od njih je natječaj za stipendiranje diplomskog studija Poslovne administracije u Švicarskoj, točnije u Lausanneu. 

Studij počinje u siječnju 2018. godine. Osim mogućnosti studentskih zajmova, IMD studentima nudi 300 000 švicarskih franaka, a pojedinačni iznos godišnje iznosi 30 000. 

Zainteresirani kandidati trebaju napisati esej od 750 riječi na temu "It has been said that success in business requires flexibility to be responsive, but also commitment to a recognized set of values. Discuss using your personal and professional experience".

Prijava se vrši online, a esej i osobni podaci ispunjavaju se na službenim obrascima koji se nalaze na poveznici. U konačnici, potrebno ih je poslati na adresu elektroničke pošte mbafinance@imd.org, zaključno s 30. rujnom


NOVOSTI

Edukacija lokalnih udruga o društvenom poduzetništvu

Odrzana je prva edukacija u sklopu AdriAwareness projekta koji je financiran od strane Ministarstva demografije, mladih, obitelji i socijalnih politika.


Traže se volonteri za DIGI-WOOD projekt u Finskoj

Metsäkartano Youth Centre i Hyvärilä Youth Centre iz Finske traže dvoje mladih volontera iz Hrvatske.


Filmski festival Girls Impact the World nudi vrijedne nagrade

The Girls Impact the World Film Festival raspisao je natječaj za kratke filmove na temu problema s kojima se djevojke i žene susreću diljem svijeta. Natječaj je otvoren za učenike srednjih škola i studente preddiplomskih studija iz cijeloga svijeta


Treći festivalski vikend DZF: Veselje za velike i male na Dubrovačkom zimskom festivalu

Treći festivalski vikend na 5. Dubrovačkom zimskom festivalu donosi programe koji će razveseliti i velike i male!


Program Centra za mlade u Uvali prebačen je sa subote na nedjelju

Program Centra za mlade u sklopu Šarene zime u Uvali Lapad u sklopu Dubrovačkog zimskog festivala je zbog loše vremenske prognoze prebačen sa subote na nedjelju!