Stipendija od 30 000 franaka za studij Poslovne administracije u Švicarskoj

Autor: , 21-09-2017
Stipendija od 30 000 franaka za studij Poslovne administracije u Švicarskoj
Buduće studente Poslovne administracije u Lausanneu očekuju stipendije od 30 000 švicarskih franaka godišnje. Natječaj je otvoren do 30. rujna.

Ciklus novih natječaja za stipendije polako je započeo, a jedan od njih je natječaj za stipendiranje diplomskog studija Poslovne administracije u Švicarskoj, točnije u Lausanneu. 

Studij počinje u siječnju 2018. godine. Osim mogućnosti studentskih zajmova, IMD studentima nudi 300 000 švicarskih franaka, a pojedinačni iznos godišnje iznosi 30 000. 

Zainteresirani kandidati trebaju napisati esej od 750 riječi na temu "It has been said that success in business requires flexibility to be responsive, but also commitment to a recognized set of values. Discuss using your personal and professional experience".

Prijava se vrši online, a esej i osobni podaci ispunjavaju se na službenim obrascima koji se nalaze na poveznici. U konačnici, potrebno ih je poslati na adresu elektroničke pošte mbafinance@imd.org, zaključno s 30. rujnom


NOVOSTI

Welcome Week

Novi Erasmus studenti došli u Dubrovnik


Long Term ESC (EVS) in Batavialand

Traže se 3 volontera za dugoročni projekt u Nizozemskoj


Francuska vlada stipendira

Natječaj za studente na diplomskom i poslijediplomskom, za iduću akademsku godinu.


Razmjena mladih u Šibeniku

Udruga Argonauta traži 5 pet sudionika za hrvatski tim razmjene mladih pod nazivom 'Stop, drop and role!' na temu klimatske promjene i šumskih požara. Razmjena će se održati od 6. do 15. travnja 2019. u Šibeniku.


IAESTE CROATIA

Natječaj za dodjelu stručne prakse u inozemstvu