Stipendija od 30 000 franaka za studij Poslovne administracije u Švicarskoj

Autor: , 21-09-2017
Stipendija od 30 000 franaka za studij Poslovne administracije u Švicarskoj
Buduće studente Poslovne administracije u Lausanneu očekuju stipendije od 30 000 švicarskih franaka godišnje. Natječaj je otvoren do 30. rujna.

Ciklus novih natječaja za stipendije polako je započeo, a jedan od njih je natječaj za stipendiranje diplomskog studija Poslovne administracije u Švicarskoj, točnije u Lausanneu. 

Studij počinje u siječnju 2018. godine. Osim mogućnosti studentskih zajmova, IMD studentima nudi 300 000 švicarskih franaka, a pojedinačni iznos godišnje iznosi 30 000. 

Zainteresirani kandidati trebaju napisati esej od 750 riječi na temu "It has been said that success in business requires flexibility to be responsive, but also commitment to a recognized set of values. Discuss using your personal and professional experience".

Prijava se vrši online, a esej i osobni podaci ispunjavaju se na službenim obrascima koji se nalaze na poveznici. U konačnici, potrebno ih je poslati na adresu elektroničke pošte mbafinance@imd.org, zaključno s 30. rujnom


NOVOSTI

Otvoren Poziv za socijalno uključivanje putem medija

Ministarstvo kulture Republike Hrvatske je objavilo poziv 15. travnja, već kasneći u odnosu na aktualni Godišnji plan objave poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2019. godinu kojega je objavilo Ministarstvo rada i mirovinskog sustava.


Produžen rok za prijavu na Erasmus+ KA103 Natječaj za studijski boravak

Novi rok za prijavu je produžen do 26.travnja 2019. godine.


UNIDU sportski dan

Studentski zbor u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku, ESN-om Dubrovnik te UNIDU Alumni klubom organizira UNIDU sportski dan koji će se održati u subotu 18. svibnja.


U tijeku su prijave za Ljetnu školu hrvatskog i njemačkog jezika u Puli

Troškove ljetne škole, smještaj u dvokrevetnim sobama, polupansion, troškove održavanja nastave, organiziranje izleta i ostalih popratnih sadržaja, snosi austrijsko Ministarstvo znanosti (BMWK).