Projekt: Balkan Entrepreneurship RevolutiON

Autor: , 26-09-2017
Projekt:  Balkan Entrepreneurship RevolutiON
Čak 15 polaznika iz Hrvatske sudjelovat će u projektu "Balkan Entrepreneurship RevolutiON" kako bi naučili sve što je potrebno za pokretanje i održavanje start-upa. Najbolje očekuje 6 000 eura kako bi realizirali svoje poslovne ideje.

Pod okriljem AIESEC-a u Bosni i Hercegovini, ogranka najveće udruge mladih u svijetu, u suradnji s raznim nevladinim organizacijama, ali i Vladom Švicarske Konfederacije, organizira se projekt Balkan Entrepreneurship RevolutiON. 

Želiš osnovati vlastito poduzeće, ali ne znaš odakle početi? Ljudski resursi, financije, poslovni model; sve su ti to strani pojmovi? Iskoristi ovu priliku da se kroz osam tjedana, uz svoje vršnjake, ali i profesionalce i poduzetnike, pridružiš balkanskoj poduzetničkoj revoluciji.

S početkom 9. listopada, za samo 800 kuna, uz osiguran prijevoz i smještaj, 15 polaznika iz Hrvatske bit će izabrani da odu u Bosnu i Hercegovinu te da kroz radionice i tečajeve nauče sve o marketingu, menadžmentu, upravljanjem financijama i svemu ostalom potrebnom za pokretanje i održavanje start-upa. Na tri najbolja tima rasporedit će se nagrada od 6 000 eura i time će oni moći realizirati svoje poslovne ideje.

Stoga, ako imaš između 18 i 30 godina, ambicije i poduzetnički duh, prijavi se još danas!

Dodatne informacije nalaze se u knjižnici o projektu.


NOVOSTI

Welcome Week

Novi Erasmus studenti došli u Dubrovnik


Long Term ESC (EVS) in Batavialand

Traže se 3 volontera za dugoročni projekt u Nizozemskoj


Francuska vlada stipendira

Natječaj za studente na diplomskom i poslijediplomskom, za iduću akademsku godinu.


Razmjena mladih u Šibeniku

Udruga Argonauta traži 5 pet sudionika za hrvatski tim razmjene mladih pod nazivom 'Stop, drop and role!' na temu klimatske promjene i šumskih požara. Razmjena će se održati od 6. do 15. travnja 2019. u Šibeniku.


IAESTE CROATIA

Natječaj za dodjelu stručne prakse u inozemstvu