Projekt: Balkan Entrepreneurship RevolutiON

Autor: , 26-09-2017
Projekt:  Balkan Entrepreneurship RevolutiON
Čak 15 polaznika iz Hrvatske sudjelovat će u projektu "Balkan Entrepreneurship RevolutiON" kako bi naučili sve što je potrebno za pokretanje i održavanje start-upa. Najbolje očekuje 6 000 eura kako bi realizirali svoje poslovne ideje.

Pod okriljem AIESEC-a u Bosni i Hercegovini, ogranka najveće udruge mladih u svijetu, u suradnji s raznim nevladinim organizacijama, ali i Vladom Švicarske Konfederacije, organizira se projekt Balkan Entrepreneurship RevolutiON. 

Želiš osnovati vlastito poduzeće, ali ne znaš odakle početi? Ljudski resursi, financije, poslovni model; sve su ti to strani pojmovi? Iskoristi ovu priliku da se kroz osam tjedana, uz svoje vršnjake, ali i profesionalce i poduzetnike, pridružiš balkanskoj poduzetničkoj revoluciji.

S početkom 9. listopada, za samo 800 kuna, uz osiguran prijevoz i smještaj, 15 polaznika iz Hrvatske bit će izabrani da odu u Bosnu i Hercegovinu te da kroz radionice i tečajeve nauče sve o marketingu, menadžmentu, upravljanjem financijama i svemu ostalom potrebnom za pokretanje i održavanje start-upa. Na tri najbolja tima rasporedit će se nagrada od 6 000 eura i time će oni moći realizirati svoje poslovne ideje.

Stoga, ako imaš između 18 i 30 godina, ambicije i poduzetnički duh, prijavi se još danas!

Dodatne informacije nalaze se u knjižnici o projektu.


NOVOSTI

Edukacija lokalnih udruga o društvenom poduzetništvu

Odrzana je prva edukacija u sklopu AdriAwareness projekta koji je financiran od strane Ministarstva demografije, mladih, obitelji i socijalnih politika.


Traže se volonteri za DIGI-WOOD projekt u Finskoj

Metsäkartano Youth Centre i Hyvärilä Youth Centre iz Finske traže dvoje mladih volontera iz Hrvatske.


Filmski festival Girls Impact the World nudi vrijedne nagrade

The Girls Impact the World Film Festival raspisao je natječaj za kratke filmove na temu problema s kojima se djevojke i žene susreću diljem svijeta. Natječaj je otvoren za učenike srednjih škola i studente preddiplomskih studija iz cijeloga svijeta


Treći festivalski vikend DZF: Veselje za velike i male na Dubrovačkom zimskom festivalu

Treći festivalski vikend na 5. Dubrovačkom zimskom festivalu donosi programe koji će razveseliti i velike i male!


Program Centra za mlade u Uvali prebačen je sa subote na nedjelju

Program Centra za mlade u sklopu Šarene zime u Uvali Lapad u sklopu Dubrovačkog zimskog festivala je zbog loše vremenske prognoze prebačen sa subote na nedjelju!