Projekt: Balkan Entrepreneurship RevolutiON

Autor: , 26-09-2017
Projekt:  Balkan Entrepreneurship RevolutiON
Čak 15 polaznika iz Hrvatske sudjelovat će u projektu "Balkan Entrepreneurship RevolutiON" kako bi naučili sve što je potrebno za pokretanje i održavanje start-upa. Najbolje očekuje 6 000 eura kako bi realizirali svoje poslovne ideje.

Pod okriljem AIESEC-a u Bosni i Hercegovini, ogranka najveće udruge mladih u svijetu, u suradnji s raznim nevladinim organizacijama, ali i Vladom Švicarske Konfederacije, organizira se projekt Balkan Entrepreneurship RevolutiON. 

Želiš osnovati vlastito poduzeće, ali ne znaš odakle početi? Ljudski resursi, financije, poslovni model; sve su ti to strani pojmovi? Iskoristi ovu priliku da se kroz osam tjedana, uz svoje vršnjake, ali i profesionalce i poduzetnike, pridružiš balkanskoj poduzetničkoj revoluciji.

S početkom 9. listopada, za samo 800 kuna, uz osiguran prijevoz i smještaj, 15 polaznika iz Hrvatske bit će izabrani da odu u Bosnu i Hercegovinu te da kroz radionice i tečajeve nauče sve o marketingu, menadžmentu, upravljanjem financijama i svemu ostalom potrebnom za pokretanje i održavanje start-upa. Na tri najbolja tima rasporedit će se nagrada od 6 000 eura i time će oni moći realizirati svoje poslovne ideje.

Stoga, ako imaš između 18 i 30 godina, ambicije i poduzetnički duh, prijavi se još danas!

Dodatne informacije nalaze se u knjižnici o projektu.


NOVOSTI

Poziv na Okrugli stol radionice 'Anatomija srama'

U sklopu radionice Anatomija srama održat će se okrugli stol otvoren za javnost danas, 21. kolovoza u 17.00 sati u palači u Ulici braće Andrijića.


Imenujte zvijezdu!

I ovog ljeta nastavlja se stvarati tradicija astronomije u Dubrovniku.


Radionica 'Anatomija srama'

Dubrovačke ljetne igre i BoliMe organiziraju trodnevnu radionicu za mlade pod nazivom „Anatomija srama“ od 19. do 21. kolovoza.


Javni poziv za predlaganje aktivnosti u sklopu manifestacije “Dani kreativnih i kulturnih industrija

DURA, u suradnji s Gradom Dubrovnikom poziva vas da predložite aktivnosti i postanete dio trodnevne manifestacije “Dani kreativnih i kulturnih industrija” koja će se održati od 13. do 15.11.19. na različitim na različitim lokacijama u Dubrovniku.


Povodom izdavanja milijunte potvrde, Youthpass te nagrađuje!

Priključi se i ti svečanosti izdavanja milijuntog Youthpassa, osmisli kreativni slogan s asocijacijama na: mlade, Youthpass, kompetencije, neformalno učenje, a mi ćemo tvoj trud nagraditi vrijednim nagradama!