Projekt: Balkan Entrepreneurship RevolutiON

Autor: , 26-09-2017
Projekt:  Balkan Entrepreneurship RevolutiON
Čak 15 polaznika iz Hrvatske sudjelovat će u projektu "Balkan Entrepreneurship RevolutiON" kako bi naučili sve što je potrebno za pokretanje i održavanje start-upa. Najbolje očekuje 6 000 eura kako bi realizirali svoje poslovne ideje.

Pod okriljem AIESEC-a u Bosni i Hercegovini, ogranka najveće udruge mladih u svijetu, u suradnji s raznim nevladinim organizacijama, ali i Vladom Švicarske Konfederacije, organizira se projekt Balkan Entrepreneurship RevolutiON. 

Želiš osnovati vlastito poduzeće, ali ne znaš odakle početi? Ljudski resursi, financije, poslovni model; sve su ti to strani pojmovi? Iskoristi ovu priliku da se kroz osam tjedana, uz svoje vršnjake, ali i profesionalce i poduzetnike, pridružiš balkanskoj poduzetničkoj revoluciji.

S početkom 9. listopada, za samo 800 kuna, uz osiguran prijevoz i smještaj, 15 polaznika iz Hrvatske bit će izabrani da odu u Bosnu i Hercegovinu te da kroz radionice i tečajeve nauče sve o marketingu, menadžmentu, upravljanjem financijama i svemu ostalom potrebnom za pokretanje i održavanje start-upa. Na tri najbolja tima rasporedit će se nagrada od 6 000 eura i time će oni moći realizirati svoje poslovne ideje.

Stoga, ako imaš između 18 i 30 godina, ambicije i poduzetnički duh, prijavi se još danas!

Dodatne informacije nalaze se u knjižnici o projektu.


NOVOSTI

Otvoren Poziv za socijalno uključivanje putem medija

Ministarstvo kulture Republike Hrvatske je objavilo poziv 15. travnja, već kasneći u odnosu na aktualni Godišnji plan objave poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2019. godinu kojega je objavilo Ministarstvo rada i mirovinskog sustava.


Produžen rok za prijavu na Erasmus+ KA103 Natječaj za studijski boravak

Novi rok za prijavu je produžen do 26.travnja 2019. godine.


UNIDU sportski dan

Studentski zbor u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku, ESN-om Dubrovnik te UNIDU Alumni klubom organizira UNIDU sportski dan koji će se održati u subotu 18. svibnja.


U tijeku su prijave za Ljetnu školu hrvatskog i njemačkog jezika u Puli

Troškove ljetne škole, smještaj u dvokrevetnim sobama, polupansion, troškove održavanja nastave, organiziranje izleta i ostalih popratnih sadržaja, snosi austrijsko Ministarstvo znanosti (BMWK).