Mreža Mladih Hrvatske traži stažiste

Autor: , 26-09-2017
Mreža Mladih Hrvatske traži stažiste
Prijave se zaprimaju zaključno s nedjeljom, 8. listopada. Kandidat/kinja se može prijaviti za samo jednu od pozicija, a zakašnjele prijave neće biti razmatrane.

Mreža mladih Hrvatske (nadalje: MMH), najveći nacionalni savez udruga mladih i za mlade, pokreću program stažiranja (internship) i traže dvije osobe koje su zainteresirane za stažiranje u organizacijama civilnog društva te motivirane iz prve ruke iskustiti prednosti i izazove takvog okruženja.

Traži se:

 

1. Stažist/ica na programu „Politike za mlade”

 

2. Stažist/ica na programu „Prava mladih”

 

Program je namijenjen mladima završnih godina studija, premda je program otvoren i drugim osobama koje pokažu da imaju vještine i motivaciju potrebne za uključivanje. Minimalno trajanje stažiranja je 6, a maksimalno 9 mjeseci, što ovisi o motivaciji stažista/ice te uzajamnim zadovoljstvom dotadašnjim procesom. Prosječno mjesečno radno opterećenje se ovisno o kapacitetetima i interesima stažista/ice kreće između 24 i 32 radna sata.

 

Sve informacije o tome kako se prijaviti i koja su očekivanja možete pronaći ovdje.

 

Prijave se zaprimaju zaključno s nedjeljom, 8. listopada. Kandidat/kinja se može prijaviti za samo jednu od pozicija, a zakašnjele prijave neće biti razmatrane.

 

 


NOVOSTI

Predavanje o ratu u Hrvatskoj i ulozi međunarodnih aktora

U sklopu druge suradnje Libertas međunarodnog sveučilišta i Dubrovačkih knjižnica 18. veljače je u Čitaonici Narodne knjižnice Grad održano predavanje Vladimira Filipovića o Međunarodnoj zajednici i ratu u Hrvatskoj (1991-1995.).


Društvene promjene i umjetnost

U sklopu europskog programa Horizon 2020, traje natječaj za prijedloge umjetnickih produkcija koje koje se bave drustvenim promjenama.


LJETNA ŠKOLA Prilika za 10 stipendija za 10 ljetnih dana učenja u Latviji

Polaznici ljetne škole u Latviji imat će priliku naučiti nešto o latvijskoj kulturi i tradiciji. Dodjeljuje se 10 stipendija koje pokrivaju puno participaciju u programu, a pri njegovom uspješnom završetku moguće je dobiti potvrdu o sudjelovanju ko


Programi podrške 2019

Zaklada "Kultura nova" je objavila Javni poziv na predlaganje projekata u kategorijama: osmišljavanje međunarodnih suradničkih projekata i putovanje u inozemstvo radi selekcije programa.