Mreža Mladih Hrvatske traži stažiste

Autor: , 26-09-2017
Mreža Mladih Hrvatske traži stažiste
Prijave se zaprimaju zaključno s nedjeljom, 8. listopada. Kandidat/kinja se može prijaviti za samo jednu od pozicija, a zakašnjele prijave neće biti razmatrane.

Mreža mladih Hrvatske (nadalje: MMH), najveći nacionalni savez udruga mladih i za mlade, pokreću program stažiranja (internship) i traže dvije osobe koje su zainteresirane za stažiranje u organizacijama civilnog društva te motivirane iz prve ruke iskustiti prednosti i izazove takvog okruženja.

Traži se:

 

1. Stažist/ica na programu „Politike za mlade”

 

2. Stažist/ica na programu „Prava mladih”

 

Program je namijenjen mladima završnih godina studija, premda je program otvoren i drugim osobama koje pokažu da imaju vještine i motivaciju potrebne za uključivanje. Minimalno trajanje stažiranja je 6, a maksimalno 9 mjeseci, što ovisi o motivaciji stažista/ice te uzajamnim zadovoljstvom dotadašnjim procesom. Prosječno mjesečno radno opterećenje se ovisno o kapacitetetima i interesima stažista/ice kreće između 24 i 32 radna sata.

 

Sve informacije o tome kako se prijaviti i koja su očekivanja možete pronaći ovdje.

 

Prijave se zaprimaju zaključno s nedjeljom, 8. listopada. Kandidat/kinja se može prijaviti za samo jednu od pozicija, a zakašnjele prijave neće biti razmatrane.

 

 


NOVOSTI

Prijavi se za ljetnu studentsku praksu u Coca-Coli HBC Hrvatska

Coca-Cola HBC Hrvatska kroz „Coke Summership” ljetnu praksu studentima omogućuje da steknu pravo poslovno iskustvo i profesionalno se usavrše. Prijaviti se mogu studenti svih sveučilišta, viših i visokih škola u Hrvatskoj do 29. travnja.Otvoren Poziv za socijalno uključivanje putem medija

Ministarstvo kulture Republike Hrvatske je objavilo poziv 15. travnja, već kasneći u odnosu na aktualni Godišnji plan objave poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2019. godinu kojega je objavilo Ministarstvo rada i mirovinskog sustava.


Produžen rok za prijavu na Erasmus+ KA103 Natječaj za studijski boravak

Novi rok za prijavu je produžen do 26.travnja 2019. godine.


UNIDU sportski dan

Studentski zbor u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku, ESN-om Dubrovnik te UNIDU Alumni klubom organizira UNIDU sportski dan koji će se održati u subotu 18. svibnja.