Mreža Mladih Hrvatske traži stažiste

Autor: , 26-09-2017
Mreža Mladih Hrvatske traži stažiste
Prijave se zaprimaju zaključno s nedjeljom, 8. listopada. Kandidat/kinja se može prijaviti za samo jednu od pozicija, a zakašnjele prijave neće biti razmatrane.

Mreža mladih Hrvatske (nadalje: MMH), najveći nacionalni savez udruga mladih i za mlade, pokreću program stažiranja (internship) i traže dvije osobe koje su zainteresirane za stažiranje u organizacijama civilnog društva te motivirane iz prve ruke iskustiti prednosti i izazove takvog okruženja.

Traži se:

 

1. Stažist/ica na programu „Politike za mlade”

 

2. Stažist/ica na programu „Prava mladih”

 

Program je namijenjen mladima završnih godina studija, premda je program otvoren i drugim osobama koje pokažu da imaju vještine i motivaciju potrebne za uključivanje. Minimalno trajanje stažiranja je 6, a maksimalno 9 mjeseci, što ovisi o motivaciji stažista/ice te uzajamnim zadovoljstvom dotadašnjim procesom. Prosječno mjesečno radno opterećenje se ovisno o kapacitetetima i interesima stažista/ice kreće između 24 i 32 radna sata.

 

Sve informacije o tome kako se prijaviti i koja su očekivanja možete pronaći ovdje.

 

Prijave se zaprimaju zaključno s nedjeljom, 8. listopada. Kandidat/kinja se može prijaviti za samo jednu od pozicija, a zakašnjele prijave neće biti razmatrane.

 

 


NOVOSTI

Raspisan natječaj za nagradu Goran za mlade pjesnike

Natječajem se potiče mlade da predaju svoje privatne rukopise i pretvore ih u svoje prvo objavljeno djelo. Cjelovite zbirke pjesama moguće je poslati do 31. prosinca.


Likovnica Udruge mladih Orlando: Vuneni Božić

Riječ je o besplatnoj radionici izrade božićnih ukrasa od vune koju su vodile sestre Ivana Miloglav Ivanković, akademska slikarica i Mara Miloglav Moretić, dizajnerica tekstila i odjeće.


Sveučilište u Dubrovniku ugostilo Hanu Hadžiavdagić Tabaković

Novinarka, TV voditeljica i lifestyle influencerica Hana HadžiavdagićTabaković održala je predavanje “Moć društvenih mreža” danas na Sveučilištu u Dubrovnikuu organizaciji Studentskog zbora.


Natjecanje za najbolju kratku priču KRONOmetaFora

Otvorene su prijave za natjecanje za najbolju kratku priču KRONOmetaFora 2019. Natječaj je otvoren svima, a priča mora biti na hrvatskom jeziku. Rok za prijavu je 15. ožujka.


Prosinac u Centru za mlade!

Brojna događanja organiziraju se u Centru za mlade!