Mreža Mladih Hrvatske traži stažiste

Autor: , 26-09-2017
Mreža Mladih Hrvatske traži stažiste
Prijave se zaprimaju zaključno s nedjeljom, 8. listopada. Kandidat/kinja se može prijaviti za samo jednu od pozicija, a zakašnjele prijave neće biti razmatrane.

Mreža mladih Hrvatske (nadalje: MMH), najveći nacionalni savez udruga mladih i za mlade, pokreću program stažiranja (internship) i traže dvije osobe koje su zainteresirane za stažiranje u organizacijama civilnog društva te motivirane iz prve ruke iskustiti prednosti i izazove takvog okruženja.

Traži se:

 

1. Stažist/ica na programu „Politike za mlade”

 

2. Stažist/ica na programu „Prava mladih”

 

Program je namijenjen mladima završnih godina studija, premda je program otvoren i drugim osobama koje pokažu da imaju vještine i motivaciju potrebne za uključivanje. Minimalno trajanje stažiranja je 6, a maksimalno 9 mjeseci, što ovisi o motivaciji stažista/ice te uzajamnim zadovoljstvom dotadašnjim procesom. Prosječno mjesečno radno opterećenje se ovisno o kapacitetetima i interesima stažista/ice kreće između 24 i 32 radna sata.

 

Sve informacije o tome kako se prijaviti i koja su očekivanja možete pronaći ovdje.

 

Prijave se zaprimaju zaključno s nedjeljom, 8. listopada. Kandidat/kinja se može prijaviti za samo jednu od pozicija, a zakašnjele prijave neće biti razmatrane.

 

 


NOVOSTI

Poziv na Okrugli stol radionice 'Anatomija srama'

U sklopu radionice Anatomija srama održat će se okrugli stol otvoren za javnost danas, 21. kolovoza u 17.00 sati u palači u Ulici braće Andrijića.


Imenujte zvijezdu!

I ovog ljeta nastavlja se stvarati tradicija astronomije u Dubrovniku.


Radionica 'Anatomija srama'

Dubrovačke ljetne igre i BoliMe organiziraju trodnevnu radionicu za mlade pod nazivom „Anatomija srama“ od 19. do 21. kolovoza.


Javni poziv za predlaganje aktivnosti u sklopu manifestacije “Dani kreativnih i kulturnih industrija

DURA, u suradnji s Gradom Dubrovnikom poziva vas da predložite aktivnosti i postanete dio trodnevne manifestacije “Dani kreativnih i kulturnih industrija” koja će se održati od 13. do 15.11.19. na različitim na različitim lokacijama u Dubrovniku.


Povodom izdavanja milijunte potvrde, Youthpass te nagrađuje!

Priključi se i ti svečanosti izdavanja milijuntog Youthpassa, osmisli kreativni slogan s asocijacijama na: mlade, Youthpass, kompetencije, neformalno učenje, a mi ćemo tvoj trud nagraditi vrijednim nagradama!