Natječaj: Travel Video Contest

Autor: , 27-09-2017
Natječaj: Travel Video Contest
Stranica InternationalStudent.com raspisala je natječaj za studente koji studiraju u inozemstvu i one koji se pripremaju na taj korak. Rok za prijavu je 13. listopada.
 

Na natjecanje se mogu prijaviti studenti stariji od 18 godina koji trenutačno studiraju izvan svoje domovine. Za natjecanje je potrebno snimiti video koji opisuje putovanje na koje bi željeli ići. Na natjecanje se mogu prijaviti i studenti koji planiraju studirati izvan domovine. Oni trebaju snimiti video u kojem opisuju željeni studij u inozemstvu.

Video ne smije prelaziti 4 minute. Gledat će se kreativnost i originalnost te video i audio kvaliteta videa.

Studenti mogu osvojiti glavnu nagradu u iznosu od 4000 dolara, nagradu publike, mogu dobiti svoj blog na InternationStudent.com stranici i razne druge nagrade.

Rok za prijavu: 13. listopada 2017. godine.

Više o natjecanju ovdje.


NOVOSTI

Raspisan natječaj za nagradu Goran za mlade pjesnike

Natječajem se potiče mlade da predaju svoje privatne rukopise i pretvore ih u svoje prvo objavljeno djelo. Cjelovite zbirke pjesama moguće je poslati do 31. prosinca.


Likovnica Udruge mladih Orlando: Vuneni Božić

Riječ je o besplatnoj radionici izrade božićnih ukrasa od vune koju su vodile sestre Ivana Miloglav Ivanković, akademska slikarica i Mara Miloglav Moretić, dizajnerica tekstila i odjeće.


Sveučilište u Dubrovniku ugostilo Hanu Hadžiavdagić Tabaković

Novinarka, TV voditeljica i lifestyle influencerica Hana HadžiavdagićTabaković održala je predavanje “Moć društvenih mreža” danas na Sveučilištu u Dubrovnikuu organizaciji Studentskog zbora.


Natjecanje za najbolju kratku priču KRONOmetaFora

Otvorene su prijave za natjecanje za najbolju kratku priču KRONOmetaFora 2019. Natječaj je otvoren svima, a priča mora biti na hrvatskom jeziku. Rok za prijavu je 15. ožujka.


Prosinac u Centru za mlade!

Brojna događanja organiziraju se u Centru za mlade!