Natječaj: Travel Video Contest

Autor: , 27-09-2017
Natječaj: Travel Video Contest
Stranica InternationalStudent.com raspisala je natječaj za studente koji studiraju u inozemstvu i one koji se pripremaju na taj korak. Rok za prijavu je 13. listopada.
 

Na natjecanje se mogu prijaviti studenti stariji od 18 godina koji trenutačno studiraju izvan svoje domovine. Za natjecanje je potrebno snimiti video koji opisuje putovanje na koje bi željeli ići. Na natjecanje se mogu prijaviti i studenti koji planiraju studirati izvan domovine. Oni trebaju snimiti video u kojem opisuju željeni studij u inozemstvu.

Video ne smije prelaziti 4 minute. Gledat će se kreativnost i originalnost te video i audio kvaliteta videa.

Studenti mogu osvojiti glavnu nagradu u iznosu od 4000 dolara, nagradu publike, mogu dobiti svoj blog na InternationStudent.com stranici i razne druge nagrade.

Rok za prijavu: 13. listopada 2017. godine.

Više o natjecanju ovdje.


NOVOSTI

Poziv na Okrugli stol radionice 'Anatomija srama'

U sklopu radionice Anatomija srama održat će se okrugli stol otvoren za javnost danas, 21. kolovoza u 17.00 sati u palači u Ulici braće Andrijića.


Imenujte zvijezdu!

I ovog ljeta nastavlja se stvarati tradicija astronomije u Dubrovniku.


Radionica 'Anatomija srama'

Dubrovačke ljetne igre i BoliMe organiziraju trodnevnu radionicu za mlade pod nazivom „Anatomija srama“ od 19. do 21. kolovoza.


Javni poziv za predlaganje aktivnosti u sklopu manifestacije “Dani kreativnih i kulturnih industrija

DURA, u suradnji s Gradom Dubrovnikom poziva vas da predložite aktivnosti i postanete dio trodnevne manifestacije “Dani kreativnih i kulturnih industrija” koja će se održati od 13. do 15.11.19. na različitim na različitim lokacijama u Dubrovniku.


Povodom izdavanja milijunte potvrde, Youthpass te nagrađuje!

Priključi se i ti svečanosti izdavanja milijuntog Youthpassa, osmisli kreativni slogan s asocijacijama na: mlade, Youthpass, kompetencije, neformalno učenje, a mi ćemo tvoj trud nagraditi vrijednim nagradama!