Natječaj: Travel Video Contest

Autor: , 27-09-2017
Natječaj: Travel Video Contest
Stranica InternationalStudent.com raspisala je natječaj za studente koji studiraju u inozemstvu i one koji se pripremaju na taj korak. Rok za prijavu je 13. listopada.
 

Na natjecanje se mogu prijaviti studenti stariji od 18 godina koji trenutačno studiraju izvan svoje domovine. Za natjecanje je potrebno snimiti video koji opisuje putovanje na koje bi željeli ići. Na natjecanje se mogu prijaviti i studenti koji planiraju studirati izvan domovine. Oni trebaju snimiti video u kojem opisuju željeni studij u inozemstvu.

Video ne smije prelaziti 4 minute. Gledat će se kreativnost i originalnost te video i audio kvaliteta videa.

Studenti mogu osvojiti glavnu nagradu u iznosu od 4000 dolara, nagradu publike, mogu dobiti svoj blog na InternationStudent.com stranici i razne druge nagrade.

Rok za prijavu: 13. listopada 2017. godine.

Više o natjecanju ovdje.


NOVOSTI

Predavanje o ratu u Hrvatskoj i ulozi međunarodnih aktora

U sklopu druge suradnje Libertas međunarodnog sveučilišta i Dubrovačkih knjižnica 18. veljače je u Čitaonici Narodne knjižnice Grad održano predavanje Vladimira Filipovića o Međunarodnoj zajednici i ratu u Hrvatskoj (1991-1995.).


Društvene promjene i umjetnost

U sklopu europskog programa Horizon 2020, traje natječaj za prijedloge umjetnickih produkcija koje koje se bave drustvenim promjenama.


LJETNA ŠKOLA Prilika za 10 stipendija za 10 ljetnih dana učenja u Latviji

Polaznici ljetne škole u Latviji imat će priliku naučiti nešto o latvijskoj kulturi i tradiciji. Dodjeljuje se 10 stipendija koje pokrivaju puno participaciju u programu, a pri njegovom uspješnom završetku moguće je dobiti potvrdu o sudjelovanju ko


Programi podrške 2019

Zaklada "Kultura nova" je objavila Javni poziv na predlaganje projekata u kategorijama: osmišljavanje međunarodnih suradničkih projekata i putovanje u inozemstvo radi selekcije programa.