Natječaj: Travel Video Contest

Autor: , 27-09-2017
Natječaj: Travel Video Contest
Stranica InternationalStudent.com raspisala je natječaj za studente koji studiraju u inozemstvu i one koji se pripremaju na taj korak. Rok za prijavu je 13. listopada.
 

Na natjecanje se mogu prijaviti studenti stariji od 18 godina koji trenutačno studiraju izvan svoje domovine. Za natjecanje je potrebno snimiti video koji opisuje putovanje na koje bi željeli ići. Na natjecanje se mogu prijaviti i studenti koji planiraju studirati izvan domovine. Oni trebaju snimiti video u kojem opisuju željeni studij u inozemstvu.

Video ne smije prelaziti 4 minute. Gledat će se kreativnost i originalnost te video i audio kvaliteta videa.

Studenti mogu osvojiti glavnu nagradu u iznosu od 4000 dolara, nagradu publike, mogu dobiti svoj blog na InternationStudent.com stranici i razne druge nagrade.

Rok za prijavu: 13. listopada 2017. godine.

Više o natjecanju ovdje.


NOVOSTI

Otvoren Poziv za socijalno uključivanje putem medija

Ministarstvo kulture Republike Hrvatske je objavilo poziv 15. travnja, već kasneći u odnosu na aktualni Godišnji plan objave poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2019. godinu kojega je objavilo Ministarstvo rada i mirovinskog sustava.


Produžen rok za prijavu na Erasmus+ KA103 Natječaj za studijski boravak

Novi rok za prijavu je produžen do 26.travnja 2019. godine.


UNIDU sportski dan

Studentski zbor u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku, ESN-om Dubrovnik te UNIDU Alumni klubom organizira UNIDU sportski dan koji će se održati u subotu 18. svibnja.


U tijeku su prijave za Ljetnu školu hrvatskog i njemačkog jezika u Puli

Troškove ljetne škole, smještaj u dvokrevetnim sobama, polupansion, troškove održavanja nastave, organiziranje izleta i ostalih popratnih sadržaja, snosi austrijsko Ministarstvo znanosti (BMWK).