Besplatna akademija digitalnog marketinga za studente

Autor: , 01-10-2017
Besplatna akademija digitalnog marketinga za studente
Edukacija je besplatna i traje tri mjeseca tijekom kojih će studenti učiti o community i content managementu, online oglašavanju na Facebooku i Googleu, analiziranju digitalnih kampanja u Google Analyticsu.

Digitalna agencija Kontra predstavila je novi projekt. Uz dosadašnje edukacijske aktivnosti kao što su blog o digitalnom marketingu, dizajnu i developmentu te mjesečni blesplatni webinari DigiTime, ovog je puta odlučila organizirati besplatnu akademiju digitalnog marketinga za studente – Kontra Digital Hub. Njezina su primarna svrha edukacija i davanje praktičnog znanja studentima.

Edukacija je besplatna i traje tri mjeseca tijekom kojih će studenti učiti o community i content managementuonline oglašavanju na Facebooku Googleu, analiziranju digitalnih kampanja u Google Analyticsu, ali i sudjelovati u kreativnim kampanjama te na poslovnim sastancima. Vodit će ju Iva Gotlin, Account Assistant Kontre, dok će Ilija Brajković i Petar Bogdan kao osnivači agencije sudjelovati u programu mentoriranjem studenata.

– Cilj je ove akademije dati studentima uvid u širok svijet digitalnog marketinga te ih usmjeriti prema području koje im najboljeleži. Tijekom tri mjeseca studenti će se upoznati s raznim područjima kojima se digitalne agencije bave, iskusiti dinamičnost agencijskog posla i na kraju dobiti potvrdu za stečene vještine. Program koji smo osmislili kvalitetan je i zabavan, prilagođen studentima. Mi u Kontri dobro smo uigran tim, ali se uvijek veselimo novim ljudima i svježim idejama – zato pozivam sve koji se žele okušati u digitalnom marketingu da se prijave – rekla je Iva Gotlin.

Svi polaznici koji uspješno završe program dobit će certifikat koji dokazuje njihove kompetencije u navedenim digitalnim vještinama. Prijave su otvorene do 9. listopada, a potrebno je riješiti kratki test te priložiti CV i motivacijsko pismo.

Više informacija potražite na poveznici.


NOVOSTI

Otvoren Poziv za socijalno uključivanje putem medija

Ministarstvo kulture Republike Hrvatske je objavilo poziv 15. travnja, već kasneći u odnosu na aktualni Godišnji plan objave poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2019. godinu kojega je objavilo Ministarstvo rada i mirovinskog sustava.


Produžen rok za prijavu na Erasmus+ KA103 Natječaj za studijski boravak

Novi rok za prijavu je produžen do 26.travnja 2019. godine.


UNIDU sportski dan

Studentski zbor u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku, ESN-om Dubrovnik te UNIDU Alumni klubom organizira UNIDU sportski dan koji će se održati u subotu 18. svibnja.


U tijeku su prijave za Ljetnu školu hrvatskog i njemačkog jezika u Puli

Troškove ljetne škole, smještaj u dvokrevetnim sobama, polupansion, troškove održavanja nastave, organiziranje izleta i ostalih popratnih sadržaja, snosi austrijsko Ministarstvo znanosti (BMWK).