Besplatna akademija digitalnog marketinga za studente

Autor: , 01-10-2017
Besplatna akademija digitalnog marketinga za studente
Edukacija je besplatna i traje tri mjeseca tijekom kojih će studenti učiti o community i content managementu, online oglašavanju na Facebooku i Googleu, analiziranju digitalnih kampanja u Google Analyticsu.

Digitalna agencija Kontra predstavila je novi projekt. Uz dosadašnje edukacijske aktivnosti kao što su blog o digitalnom marketingu, dizajnu i developmentu te mjesečni blesplatni webinari DigiTime, ovog je puta odlučila organizirati besplatnu akademiju digitalnog marketinga za studente – Kontra Digital Hub. Njezina su primarna svrha edukacija i davanje praktičnog znanja studentima.

Edukacija je besplatna i traje tri mjeseca tijekom kojih će studenti učiti o community i content managementuonline oglašavanju na Facebooku Googleu, analiziranju digitalnih kampanja u Google Analyticsu, ali i sudjelovati u kreativnim kampanjama te na poslovnim sastancima. Vodit će ju Iva Gotlin, Account Assistant Kontre, dok će Ilija Brajković i Petar Bogdan kao osnivači agencije sudjelovati u programu mentoriranjem studenata.

– Cilj je ove akademije dati studentima uvid u širok svijet digitalnog marketinga te ih usmjeriti prema području koje im najboljeleži. Tijekom tri mjeseca studenti će se upoznati s raznim područjima kojima se digitalne agencije bave, iskusiti dinamičnost agencijskog posla i na kraju dobiti potvrdu za stečene vještine. Program koji smo osmislili kvalitetan je i zabavan, prilagođen studentima. Mi u Kontri dobro smo uigran tim, ali se uvijek veselimo novim ljudima i svježim idejama – zato pozivam sve koji se žele okušati u digitalnom marketingu da se prijave – rekla je Iva Gotlin.

Svi polaznici koji uspješno završe program dobit će certifikat koji dokazuje njihove kompetencije u navedenim digitalnim vještinama. Prijave su otvorene do 9. listopada, a potrebno je riješiti kratki test te priložiti CV i motivacijsko pismo.

Više informacija potražite na poveznici.


NOVOSTI

Poziv na Okrugli stol radionice 'Anatomija srama'

U sklopu radionice Anatomija srama održat će se okrugli stol otvoren za javnost danas, 21. kolovoza u 17.00 sati u palači u Ulici braće Andrijića.


Imenujte zvijezdu!

I ovog ljeta nastavlja se stvarati tradicija astronomije u Dubrovniku.


Radionica 'Anatomija srama'

Dubrovačke ljetne igre i BoliMe organiziraju trodnevnu radionicu za mlade pod nazivom „Anatomija srama“ od 19. do 21. kolovoza.


Javni poziv za predlaganje aktivnosti u sklopu manifestacije “Dani kreativnih i kulturnih industrija

DURA, u suradnji s Gradom Dubrovnikom poziva vas da predložite aktivnosti i postanete dio trodnevne manifestacije “Dani kreativnih i kulturnih industrija” koja će se održati od 13. do 15.11.19. na različitim na različitim lokacijama u Dubrovniku.


Povodom izdavanja milijunte potvrde, Youthpass te nagrađuje!

Priključi se i ti svečanosti izdavanja milijuntog Youthpassa, osmisli kreativni slogan s asocijacijama na: mlade, Youthpass, kompetencije, neformalno učenje, a mi ćemo tvoj trud nagraditi vrijednim nagradama!