Besplatna akademija digitalnog marketinga za studente

Autor: , 01-10-2017
Besplatna akademija digitalnog marketinga za studente
Edukacija je besplatna i traje tri mjeseca tijekom kojih će studenti učiti o community i content managementu, online oglašavanju na Facebooku i Googleu, analiziranju digitalnih kampanja u Google Analyticsu.

Digitalna agencija Kontra predstavila je novi projekt. Uz dosadašnje edukacijske aktivnosti kao što su blog o digitalnom marketingu, dizajnu i developmentu te mjesečni blesplatni webinari DigiTime, ovog je puta odlučila organizirati besplatnu akademiju digitalnog marketinga za studente – Kontra Digital Hub. Njezina su primarna svrha edukacija i davanje praktičnog znanja studentima.

Edukacija je besplatna i traje tri mjeseca tijekom kojih će studenti učiti o community i content managementuonline oglašavanju na Facebooku Googleu, analiziranju digitalnih kampanja u Google Analyticsu, ali i sudjelovati u kreativnim kampanjama te na poslovnim sastancima. Vodit će ju Iva Gotlin, Account Assistant Kontre, dok će Ilija Brajković i Petar Bogdan kao osnivači agencije sudjelovati u programu mentoriranjem studenata.

– Cilj je ove akademije dati studentima uvid u širok svijet digitalnog marketinga te ih usmjeriti prema području koje im najboljeleži. Tijekom tri mjeseca studenti će se upoznati s raznim područjima kojima se digitalne agencije bave, iskusiti dinamičnost agencijskog posla i na kraju dobiti potvrdu za stečene vještine. Program koji smo osmislili kvalitetan je i zabavan, prilagođen studentima. Mi u Kontri dobro smo uigran tim, ali se uvijek veselimo novim ljudima i svježim idejama – zato pozivam sve koji se žele okušati u digitalnom marketingu da se prijave – rekla je Iva Gotlin.

Svi polaznici koji uspješno završe program dobit će certifikat koji dokazuje njihove kompetencije u navedenim digitalnim vještinama. Prijave su otvorene do 9. listopada, a potrebno je riješiti kratki test te priložiti CV i motivacijsko pismo.

Više informacija potražite na poveznici.


NOVOSTI

Predavanje o ratu u Hrvatskoj i ulozi međunarodnih aktora

U sklopu druge suradnje Libertas međunarodnog sveučilišta i Dubrovačkih knjižnica 18. veljače je u Čitaonici Narodne knjižnice Grad održano predavanje Vladimira Filipovića o Međunarodnoj zajednici i ratu u Hrvatskoj (1991-1995.).


Društvene promjene i umjetnost

U sklopu europskog programa Horizon 2020, traje natječaj za prijedloge umjetnickih produkcija koje koje se bave drustvenim promjenama.


LJETNA ŠKOLA Prilika za 10 stipendija za 10 ljetnih dana učenja u Latviji

Polaznici ljetne škole u Latviji imat će priliku naučiti nešto o latvijskoj kulturi i tradiciji. Dodjeljuje se 10 stipendija koje pokrivaju puno participaciju u programu, a pri njegovom uspješnom završetku moguće je dobiti potvrdu o sudjelovanju ko


Programi podrške 2019

Zaklada "Kultura nova" je objavila Javni poziv na predlaganje projekata u kategorijama: osmišljavanje međunarodnih suradničkih projekata i putovanje u inozemstvo radi selekcije programa.