Besplatna akademija digitalnog marketinga za studente

Autor: , 01-10-2017
Besplatna akademija digitalnog marketinga za studente
Edukacija je besplatna i traje tri mjeseca tijekom kojih će studenti učiti o community i content managementu, online oglašavanju na Facebooku i Googleu, analiziranju digitalnih kampanja u Google Analyticsu.

Digitalna agencija Kontra predstavila je novi projekt. Uz dosadašnje edukacijske aktivnosti kao što su blog o digitalnom marketingu, dizajnu i developmentu te mjesečni blesplatni webinari DigiTime, ovog je puta odlučila organizirati besplatnu akademiju digitalnog marketinga za studente – Kontra Digital Hub. Njezina su primarna svrha edukacija i davanje praktičnog znanja studentima.

Edukacija je besplatna i traje tri mjeseca tijekom kojih će studenti učiti o community i content managementuonline oglašavanju na Facebooku Googleu, analiziranju digitalnih kampanja u Google Analyticsu, ali i sudjelovati u kreativnim kampanjama te na poslovnim sastancima. Vodit će ju Iva Gotlin, Account Assistant Kontre, dok će Ilija Brajković i Petar Bogdan kao osnivači agencije sudjelovati u programu mentoriranjem studenata.

– Cilj je ove akademije dati studentima uvid u širok svijet digitalnog marketinga te ih usmjeriti prema području koje im najboljeleži. Tijekom tri mjeseca studenti će se upoznati s raznim područjima kojima se digitalne agencije bave, iskusiti dinamičnost agencijskog posla i na kraju dobiti potvrdu za stečene vještine. Program koji smo osmislili kvalitetan je i zabavan, prilagođen studentima. Mi u Kontri dobro smo uigran tim, ali se uvijek veselimo novim ljudima i svježim idejama – zato pozivam sve koji se žele okušati u digitalnom marketingu da se prijave – rekla je Iva Gotlin.

Svi polaznici koji uspješno završe program dobit će certifikat koji dokazuje njihove kompetencije u navedenim digitalnim vještinama. Prijave su otvorene do 9. listopada, a potrebno je riješiti kratki test te priložiti CV i motivacijsko pismo.

Više informacija potražite na poveznici.


NOVOSTI

Raspisan natječaj za nagradu Goran za mlade pjesnike

Natječajem se potiče mlade da predaju svoje privatne rukopise i pretvore ih u svoje prvo objavljeno djelo. Cjelovite zbirke pjesama moguće je poslati do 31. prosinca.


Likovnica Udruge mladih Orlando: Vuneni Božić

Riječ je o besplatnoj radionici izrade božićnih ukrasa od vune koju su vodile sestre Ivana Miloglav Ivanković, akademska slikarica i Mara Miloglav Moretić, dizajnerica tekstila i odjeće.


Sveučilište u Dubrovniku ugostilo Hanu Hadžiavdagić Tabaković

Novinarka, TV voditeljica i lifestyle influencerica Hana HadžiavdagićTabaković održala je predavanje “Moć društvenih mreža” danas na Sveučilištu u Dubrovnikuu organizaciji Studentskog zbora.


Natjecanje za najbolju kratku priču KRONOmetaFora

Otvorene su prijave za natjecanje za najbolju kratku priču KRONOmetaFora 2019. Natječaj je otvoren svima, a priča mora biti na hrvatskom jeziku. Rok za prijavu je 15. ožujka.


Prosinac u Centru za mlade!

Brojna događanja organiziraju se u Centru za mlade!