FAIR net edukacija

Autor: , 02-10-2017
FAIR net edukacija
Otvorene su prijave za FAIR net edukaciju za mlade nezaposlene do 25 godina. Upoznaj se s osnovnim pojmovima, procedurama i tehnikama potrebnim za vođenje financijske administracije u društvenim poduzećima

U sklopu projekta koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020., ACT Kontu d.o.o. zajedno s partnerima – GONG, Synergia savjetovanje d..o.o. i Zadruga za etično financiranje, provode projekt pod nazivom FAIR net – Mreža FAIR (Financije, Administracija i Računovodstvo) poslovanja u društvenim poduzećima. 

Jedan od ciljeva projekta je i educirati mlade, nezaposlene osobe, tj. upoznati ih s osnovnim pojmovima, procedurama i tehnikama potrebnim za vođenje financijske administracije u društvenim poduzećima. U tu svrhu potrebni su im kandidati (njih 50) koji su voljni i željni educirati se. Ciljana skupina su mlade osobe do 25 godina starosti uz uvjet nezaposlenosti. 

Edukacija se odvija on-line (uz 2-3 fizička susreta), tako da je bitno da kandidati imaju računalo i pristup internetu. Edukacije se odvijaju u Čakovcu, Zagrebu i Splitu. Sastoje se od teorijskog i praktičnog dijela, projektnog zadatka te on-line provjere znanja. Nakon završene edukacije svaki kandidat dobiva potvrdu o završenoj neformalnoj edukaciji za “Financijskog administratora u društvenom poduzeću”.

Svi zainteresirani više informacija mogu dobiti ili putem maila - pnagradic@zef.hr - ili telefonski na broj 092/2442-403.


NOVOSTI

Edukacija lokalnih udruga o društvenom poduzetništvu

Odrzana je prva edukacija u sklopu AdriAwareness projekta koji je financiran od strane Ministarstva demografije, mladih, obitelji i socijalnih politika.


Traže se volonteri za DIGI-WOOD projekt u Finskoj

Metsäkartano Youth Centre i Hyvärilä Youth Centre iz Finske traže dvoje mladih volontera iz Hrvatske.


Filmski festival Girls Impact the World nudi vrijedne nagrade

The Girls Impact the World Film Festival raspisao je natječaj za kratke filmove na temu problema s kojima se djevojke i žene susreću diljem svijeta. Natječaj je otvoren za učenike srednjih škola i studente preddiplomskih studija iz cijeloga svijeta


Treći festivalski vikend DZF: Veselje za velike i male na Dubrovačkom zimskom festivalu

Treći festivalski vikend na 5. Dubrovačkom zimskom festivalu donosi programe koji će razveseliti i velike i male!


Program Centra za mlade u Uvali prebačen je sa subote na nedjelju

Program Centra za mlade u sklopu Šarene zime u Uvali Lapad u sklopu Dubrovačkog zimskog festivala je zbog loše vremenske prognoze prebačen sa subote na nedjelju!