PRIJAVI SE NA FILMSKE RADIONICE 6. DUff-a !

Autor: , 05-10-2017
PRIJAVI SE NA FILMSKE RADIONICE 6. DUff-a !
Kreativan si, voliš film, voliš crtati , pjevati , glumiti ? – Prijavi se na jednu od DUff- ovih radionica za djecu i mlade i budi dio mediteranske filmske priče .

Dubrovački filmski festival za djecu i mlade DUff poziva svu djecu školske dobi, ali i sve građane da se prijave na jednu od filmskih radionica šestog izdanja festivala koje će se održati od 18. do 22. listopada. Radionice će dubrovačkoj djeci, ali i  građanima pružiti znanja o osnovama filmskog stvaralaštva u svim segmentima, a DUff ove godine nudi odabir između  nekoliko njih zavisno od interesa i dobi polaznika.

Za učenike osnovnih škola tako se nude : Stop motion animacija na kojoj će polaznici izrađivati likove u tehnici kolaža koji će sa voditeljicom Hanom Repše oživjeti u cjelovitom crtiću o Marinu Držiću ; te Radionica igranog filma čiji voditelji Zoran Čatić i Mirza Ajnadžić  jamče da će svi uključeni prije svega uživati i zabaviti se jer je to , kažu, najbolji način za učenje.

Učenici srednjih škola mogu se priključiti Radionici igranog filma tijekom koje će se „fotografirati, snimati, razgovarati , te pokušati napraviti film koji će biti baš “naš” . Želimo raditi, zabavljati se, biti kreativni i pri tome koristiti najnoviju tehnologiju“ , kaže voditelj Nils Neubert. Kroz Radionicu Movie Trailer voditeljica s. Ružica Dodig će zajedno s polaznicima pokušati osmisliti i snimiti filmsku najavu jedne dobre kriminalističke priče.

Za građane se nude Radionica eksperimentalnog filma pod palicom Hrvoja Zuanića koja će se baviti kreiranjem filmskog eksperimenta na svim mogućim razinama, te  Osnove dizajna zvuka i kompozicije glazbe za video i film, voditelja Harisa Čustovića koja uključuje praktični rad gdje su polaznici aktivno uključeni u proces stvaranja i montaže zvuka.

Sve  radionice na DUff-u su besplatne, a svi zainteresirani se mogu prijaviti najkasnije do 15. listopada na kontakt e-mail: duff@kinematografi.org ili na telefon: 020//417-107.

Dođite i zabavite se s nama , te budite bar nakratko dio filmske čarolije , poručuju organizatori.

 


NOVOSTI

Poziv na Okrugli stol radionice 'Anatomija srama'

U sklopu radionice Anatomija srama održat će se okrugli stol otvoren za javnost danas, 21. kolovoza u 17.00 sati u palači u Ulici braće Andrijića.


Imenujte zvijezdu!

I ovog ljeta nastavlja se stvarati tradicija astronomije u Dubrovniku.


Radionica 'Anatomija srama'

Dubrovačke ljetne igre i BoliMe organiziraju trodnevnu radionicu za mlade pod nazivom „Anatomija srama“ od 19. do 21. kolovoza.


Javni poziv za predlaganje aktivnosti u sklopu manifestacije “Dani kreativnih i kulturnih industrija

DURA, u suradnji s Gradom Dubrovnikom poziva vas da predložite aktivnosti i postanete dio trodnevne manifestacije “Dani kreativnih i kulturnih industrija” koja će se održati od 13. do 15.11.19. na različitim na različitim lokacijama u Dubrovniku.


Povodom izdavanja milijunte potvrde, Youthpass te nagrađuje!

Priključi se i ti svečanosti izdavanja milijuntog Youthpassa, osmisli kreativni slogan s asocijacijama na: mlade, Youthpass, kompetencije, neformalno učenje, a mi ćemo tvoj trud nagraditi vrijednim nagradama!