Natječaj: Dizajniraj majicu i osvoji InterRail kartu

Autor: , 06-10-2017
Natječaj: Dizajniraj majicu i osvoji InterRail kartu
U sklopu Time to Move kampanje koja se odvija tijekom listopada u cijeloj Europi, Eurodesk je organizirao natjecanje u dizajniranju Time to Move majice. Pobjednik osvaja InterRail kartu.

U sklopu Time to Move kampanje koja se odvija tijekom listopada u cijeloj Europi, Eurodesk je organizirao natjecanje u dizajniranju Time to Move majice koja će se koristiti kao službena majica za kampanju u sljedećoj godini.

Natjecanje je otvoreno za mlade osobe između 13 i 30 godina. Sve što treba napraviti je osmisliti majicu sa Time to Move motivom koja će predstaviti duh kampanje. Može se koristiti bilo koja tehnika: fotografiraj nešto, napravi digitalnu ilustraciju, nacrtaj na papir ili koristi samo tekst. Za sudjelovanje u natjecanju, potrebno je preko Facebook stranice natjecanja poslati dizajn (uz naslov) i svoje podatke.

Dokument koji šaljete ne treba prikazivati izgled majice već samo sliku/dizajn koji ste kreirali.

Eurodesk će nakon završetka odabrati tri najbolja dizajna i nagraditi ih. Nagrada za prvo mjesto je InterRail karta. Na Facebook stranici natjecanja moguće je glasati za vaš najdraži dizajn koji će osvojiti nagradu publike.

Više informacija o Time to Move kampanji i događanjima unutar kampanje možete naći na službenim stranicama kampanje timetomove.info.

Rok za prijavu: 31. listopada.

 


NOVOSTI

Poziv na Okrugli stol radionice 'Anatomija srama'

U sklopu radionice Anatomija srama održat će se okrugli stol otvoren za javnost danas, 21. kolovoza u 17.00 sati u palači u Ulici braće Andrijića.


Imenujte zvijezdu!

I ovog ljeta nastavlja se stvarati tradicija astronomije u Dubrovniku.


Radionica 'Anatomija srama'

Dubrovačke ljetne igre i BoliMe organiziraju trodnevnu radionicu za mlade pod nazivom „Anatomija srama“ od 19. do 21. kolovoza.


Javni poziv za predlaganje aktivnosti u sklopu manifestacije “Dani kreativnih i kulturnih industrija

DURA, u suradnji s Gradom Dubrovnikom poziva vas da predložite aktivnosti i postanete dio trodnevne manifestacije “Dani kreativnih i kulturnih industrija” koja će se održati od 13. do 15.11.19. na različitim na različitim lokacijama u Dubrovniku.


Povodom izdavanja milijunte potvrde, Youthpass te nagrađuje!

Priključi se i ti svečanosti izdavanja milijuntog Youthpassa, osmisli kreativni slogan s asocijacijama na: mlade, Youthpass, kompetencije, neformalno učenje, a mi ćemo tvoj trud nagraditi vrijednim nagradama!