Natječaj: Dizajniraj majicu i osvoji InterRail kartu

Autor: , 06-10-2017
Natječaj: Dizajniraj majicu i osvoji InterRail kartu
U sklopu Time to Move kampanje koja se odvija tijekom listopada u cijeloj Europi, Eurodesk je organizirao natjecanje u dizajniranju Time to Move majice. Pobjednik osvaja InterRail kartu.

U sklopu Time to Move kampanje koja se odvija tijekom listopada u cijeloj Europi, Eurodesk je organizirao natjecanje u dizajniranju Time to Move majice koja će se koristiti kao službena majica za kampanju u sljedećoj godini.

Natjecanje je otvoreno za mlade osobe između 13 i 30 godina. Sve što treba napraviti je osmisliti majicu sa Time to Move motivom koja će predstaviti duh kampanje. Može se koristiti bilo koja tehnika: fotografiraj nešto, napravi digitalnu ilustraciju, nacrtaj na papir ili koristi samo tekst. Za sudjelovanje u natjecanju, potrebno je preko Facebook stranice natjecanja poslati dizajn (uz naslov) i svoje podatke.

Dokument koji šaljete ne treba prikazivati izgled majice već samo sliku/dizajn koji ste kreirali.

Eurodesk će nakon završetka odabrati tri najbolja dizajna i nagraditi ih. Nagrada za prvo mjesto je InterRail karta. Na Facebook stranici natjecanja moguće je glasati za vaš najdraži dizajn koji će osvojiti nagradu publike.

Više informacija o Time to Move kampanji i događanjima unutar kampanje možete naći na službenim stranicama kampanje timetomove.info.

Rok za prijavu: 31. listopada.

 


NOVOSTI

Otvoren Poziv za socijalno uključivanje putem medija

Ministarstvo kulture Republike Hrvatske je objavilo poziv 15. travnja, već kasneći u odnosu na aktualni Godišnji plan objave poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2019. godinu kojega je objavilo Ministarstvo rada i mirovinskog sustava.


Produžen rok za prijavu na Erasmus+ KA103 Natječaj za studijski boravak

Novi rok za prijavu je produžen do 26.travnja 2019. godine.


UNIDU sportski dan

Studentski zbor u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku, ESN-om Dubrovnik te UNIDU Alumni klubom organizira UNIDU sportski dan koji će se održati u subotu 18. svibnja.


U tijeku su prijave za Ljetnu školu hrvatskog i njemačkog jezika u Puli

Troškove ljetne škole, smještaj u dvokrevetnim sobama, polupansion, troškove održavanja nastave, organiziranje izleta i ostalih popratnih sadržaja, snosi austrijsko Ministarstvo znanosti (BMWK).