Natječaj: Dizajniraj majicu i osvoji InterRail kartu

Autor: , 06-10-2017
Natječaj: Dizajniraj majicu i osvoji InterRail kartu
U sklopu Time to Move kampanje koja se odvija tijekom listopada u cijeloj Europi, Eurodesk je organizirao natjecanje u dizajniranju Time to Move majice. Pobjednik osvaja InterRail kartu.

U sklopu Time to Move kampanje koja se odvija tijekom listopada u cijeloj Europi, Eurodesk je organizirao natjecanje u dizajniranju Time to Move majice koja će se koristiti kao službena majica za kampanju u sljedećoj godini.

Natjecanje je otvoreno za mlade osobe između 13 i 30 godina. Sve što treba napraviti je osmisliti majicu sa Time to Move motivom koja će predstaviti duh kampanje. Može se koristiti bilo koja tehnika: fotografiraj nešto, napravi digitalnu ilustraciju, nacrtaj na papir ili koristi samo tekst. Za sudjelovanje u natjecanju, potrebno je preko Facebook stranice natjecanja poslati dizajn (uz naslov) i svoje podatke.

Dokument koji šaljete ne treba prikazivati izgled majice već samo sliku/dizajn koji ste kreirali.

Eurodesk će nakon završetka odabrati tri najbolja dizajna i nagraditi ih. Nagrada za prvo mjesto je InterRail karta. Na Facebook stranici natjecanja moguće je glasati za vaš najdraži dizajn koji će osvojiti nagradu publike.

Više informacija o Time to Move kampanji i događanjima unutar kampanje možete naći na službenim stranicama kampanje timetomove.info.

Rok za prijavu: 31. listopada.

 


NOVOSTI

Raspisan natječaj za nagradu Goran za mlade pjesnike

Natječajem se potiče mlade da predaju svoje privatne rukopise i pretvore ih u svoje prvo objavljeno djelo. Cjelovite zbirke pjesama moguće je poslati do 31. prosinca.


Likovnica Udruge mladih Orlando: Vuneni Božić

Riječ je o besplatnoj radionici izrade božićnih ukrasa od vune koju su vodile sestre Ivana Miloglav Ivanković, akademska slikarica i Mara Miloglav Moretić, dizajnerica tekstila i odjeće.


Sveučilište u Dubrovniku ugostilo Hanu Hadžiavdagić Tabaković

Novinarka, TV voditeljica i lifestyle influencerica Hana HadžiavdagićTabaković održala je predavanje “Moć društvenih mreža” danas na Sveučilištu u Dubrovnikuu organizaciji Studentskog zbora.


Natjecanje za najbolju kratku priču KRONOmetaFora

Otvorene su prijave za natjecanje za najbolju kratku priču KRONOmetaFora 2019. Natječaj je otvoren svima, a priča mora biti na hrvatskom jeziku. Rok za prijavu je 15. ožujka.


Prosinac u Centru za mlade!

Brojna događanja organiziraju se u Centru za mlade!