Natječaj: Dizajniraj majicu i osvoji InterRail kartu

Autor: , 06-10-2017
Natječaj: Dizajniraj majicu i osvoji InterRail kartu
U sklopu Time to Move kampanje koja se odvija tijekom listopada u cijeloj Europi, Eurodesk je organizirao natjecanje u dizajniranju Time to Move majice. Pobjednik osvaja InterRail kartu.

U sklopu Time to Move kampanje koja se odvija tijekom listopada u cijeloj Europi, Eurodesk je organizirao natjecanje u dizajniranju Time to Move majice koja će se koristiti kao službena majica za kampanju u sljedećoj godini.

Natjecanje je otvoreno za mlade osobe između 13 i 30 godina. Sve što treba napraviti je osmisliti majicu sa Time to Move motivom koja će predstaviti duh kampanje. Može se koristiti bilo koja tehnika: fotografiraj nešto, napravi digitalnu ilustraciju, nacrtaj na papir ili koristi samo tekst. Za sudjelovanje u natjecanju, potrebno je preko Facebook stranice natjecanja poslati dizajn (uz naslov) i svoje podatke.

Dokument koji šaljete ne treba prikazivati izgled majice već samo sliku/dizajn koji ste kreirali.

Eurodesk će nakon završetka odabrati tri najbolja dizajna i nagraditi ih. Nagrada za prvo mjesto je InterRail karta. Na Facebook stranici natjecanja moguće je glasati za vaš najdraži dizajn koji će osvojiti nagradu publike.

Više informacija o Time to Move kampanji i događanjima unutar kampanje možete naći na službenim stranicama kampanje timetomove.info.

Rok za prijavu: 31. listopada.

 


NOVOSTI

Predavanje o ratu u Hrvatskoj i ulozi međunarodnih aktora

U sklopu druge suradnje Libertas međunarodnog sveučilišta i Dubrovačkih knjižnica 18. veljače je u Čitaonici Narodne knjižnice Grad održano predavanje Vladimira Filipovića o Međunarodnoj zajednici i ratu u Hrvatskoj (1991-1995.).


Društvene promjene i umjetnost

U sklopu europskog programa Horizon 2020, traje natječaj za prijedloge umjetnickih produkcija koje koje se bave drustvenim promjenama.


LJETNA ŠKOLA Prilika za 10 stipendija za 10 ljetnih dana učenja u Latviji

Polaznici ljetne škole u Latviji imat će priliku naučiti nešto o latvijskoj kulturi i tradiciji. Dodjeljuje se 10 stipendija koje pokrivaju puno participaciju u programu, a pri njegovom uspješnom završetku moguće je dobiti potvrdu o sudjelovanju ko


Programi podrške 2019

Zaklada "Kultura nova" je objavila Javni poziv na predlaganje projekata u kategorijama: osmišljavanje međunarodnih suradničkih projekata i putovanje u inozemstvo radi selekcije programa.