Natječaj: Seeing Beyond - Neispričane priče

Autor: , 20-10-2017
Natječaj: Seeing Beyond - Neispričane priče
Otvoreno je treće izdanje ZEISS fotografskog natjecanja Seeing Beyond, a tema je Neispričane priče. Natjecanje je otvoreno za sve starije od 18 godina. Pobjednik, između ostalog, osvaja vrijedne ZEISS objektive.

Treće izdanje ZEISS fotografskog natjecanja Seeing Beyond nedavno je otvoreno. Tema za 2018. godinu je Neispričane priče

Natjecanje je otvoreno za sve starije od 18 godina. Fotografi trebaju poslati seriju od 5 do 10 fotografija koje trebaju uhvatiti priču koja do sada nije bila ispričana (ili nije do kraja ispričana). Temu Neispričane priče može se shvatiti u najširem smislu. Fotografije mogu prikazati nešto poznato iz nove perspektive ili obraditi teme koje do sada nisu dobile dovoljno pažnje. Prijava je besplatna i vrši se preko web stranice WPO.

Pobjednik će osvojiti ZEISS objektive u vrijednosti od 12 tisuća eura te tri tisuće eura za putne troškove kako bi dovršio željeni fotografski projekt na lokaciji koju odabere. Osim toga, pobjednik će imati priliku provesti dan u sjedištu ZEISS-a u Njemačkoj gdje će sudjelovati u treningu o lećama i posjetiti ZEISS muzej.

Rok za prijavu: 6. veljače 2018.

Više informacija o natjecanju možete pronaći na linku.


NOVOSTI

Otvoren Poziv za socijalno uključivanje putem medija

Ministarstvo kulture Republike Hrvatske je objavilo poziv 15. travnja, već kasneći u odnosu na aktualni Godišnji plan objave poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2019. godinu kojega je objavilo Ministarstvo rada i mirovinskog sustava.


Produžen rok za prijavu na Erasmus+ KA103 Natječaj za studijski boravak

Novi rok za prijavu je produžen do 26.travnja 2019. godine.


UNIDU sportski dan

Studentski zbor u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku, ESN-om Dubrovnik te UNIDU Alumni klubom organizira UNIDU sportski dan koji će se održati u subotu 18. svibnja.


U tijeku su prijave za Ljetnu školu hrvatskog i njemačkog jezika u Puli

Troškove ljetne škole, smještaj u dvokrevetnim sobama, polupansion, troškove održavanja nastave, organiziranje izleta i ostalih popratnih sadržaja, snosi austrijsko Ministarstvo znanosti (BMWK).