Natječaj: Seeing Beyond - Neispričane priče

Autor: , 20-10-2017
Natječaj: Seeing Beyond - Neispričane priče
Otvoreno je treće izdanje ZEISS fotografskog natjecanja Seeing Beyond, a tema je Neispričane priče. Natjecanje je otvoreno za sve starije od 18 godina. Pobjednik, između ostalog, osvaja vrijedne ZEISS objektive.

Treće izdanje ZEISS fotografskog natjecanja Seeing Beyond nedavno je otvoreno. Tema za 2018. godinu je Neispričane priče

Natjecanje je otvoreno za sve starije od 18 godina. Fotografi trebaju poslati seriju od 5 do 10 fotografija koje trebaju uhvatiti priču koja do sada nije bila ispričana (ili nije do kraja ispričana). Temu Neispričane priče može se shvatiti u najširem smislu. Fotografije mogu prikazati nešto poznato iz nove perspektive ili obraditi teme koje do sada nisu dobile dovoljno pažnje. Prijava je besplatna i vrši se preko web stranice WPO.

Pobjednik će osvojiti ZEISS objektive u vrijednosti od 12 tisuća eura te tri tisuće eura za putne troškove kako bi dovršio željeni fotografski projekt na lokaciji koju odabere. Osim toga, pobjednik će imati priliku provesti dan u sjedištu ZEISS-a u Njemačkoj gdje će sudjelovati u treningu o lećama i posjetiti ZEISS muzej.

Rok za prijavu: 6. veljače 2018.

Više informacija o natjecanju možete pronaći na linku.


NOVOSTI

Raspisan natječaj za nagradu Goran za mlade pjesnike

Natječajem se potiče mlade da predaju svoje privatne rukopise i pretvore ih u svoje prvo objavljeno djelo. Cjelovite zbirke pjesama moguće je poslati do 31. prosinca.


Likovnica Udruge mladih Orlando: Vuneni Božić

Riječ je o besplatnoj radionici izrade božićnih ukrasa od vune koju su vodile sestre Ivana Miloglav Ivanković, akademska slikarica i Mara Miloglav Moretić, dizajnerica tekstila i odjeće.


Sveučilište u Dubrovniku ugostilo Hanu Hadžiavdagić Tabaković

Novinarka, TV voditeljica i lifestyle influencerica Hana HadžiavdagićTabaković održala je predavanje “Moć društvenih mreža” danas na Sveučilištu u Dubrovnikuu organizaciji Studentskog zbora.


Natjecanje za najbolju kratku priču KRONOmetaFora

Otvorene su prijave za natjecanje za najbolju kratku priču KRONOmetaFora 2019. Natječaj je otvoren svima, a priča mora biti na hrvatskom jeziku. Rok za prijavu je 15. ožujka.


Prosinac u Centru za mlade!

Brojna događanja organiziraju se u Centru za mlade!