Natječaj: Seeing Beyond - Neispričane priče

Autor: , 20-10-2017
Natječaj: Seeing Beyond - Neispričane priče
Otvoreno je treće izdanje ZEISS fotografskog natjecanja Seeing Beyond, a tema je Neispričane priče. Natjecanje je otvoreno za sve starije od 18 godina. Pobjednik, između ostalog, osvaja vrijedne ZEISS objektive.

Treće izdanje ZEISS fotografskog natjecanja Seeing Beyond nedavno je otvoreno. Tema za 2018. godinu je Neispričane priče

Natjecanje je otvoreno za sve starije od 18 godina. Fotografi trebaju poslati seriju od 5 do 10 fotografija koje trebaju uhvatiti priču koja do sada nije bila ispričana (ili nije do kraja ispričana). Temu Neispričane priče može se shvatiti u najširem smislu. Fotografije mogu prikazati nešto poznato iz nove perspektive ili obraditi teme koje do sada nisu dobile dovoljno pažnje. Prijava je besplatna i vrši se preko web stranice WPO.

Pobjednik će osvojiti ZEISS objektive u vrijednosti od 12 tisuća eura te tri tisuće eura za putne troškove kako bi dovršio željeni fotografski projekt na lokaciji koju odabere. Osim toga, pobjednik će imati priliku provesti dan u sjedištu ZEISS-a u Njemačkoj gdje će sudjelovati u treningu o lećama i posjetiti ZEISS muzej.

Rok za prijavu: 6. veljače 2018.

Više informacija o natjecanju možete pronaći na linku.


NOVOSTI

Poziv na Okrugli stol radionice 'Anatomija srama'

U sklopu radionice Anatomija srama održat će se okrugli stol otvoren za javnost danas, 21. kolovoza u 17.00 sati u palači u Ulici braće Andrijića.


Imenujte zvijezdu!

I ovog ljeta nastavlja se stvarati tradicija astronomije u Dubrovniku.


Radionica 'Anatomija srama'

Dubrovačke ljetne igre i BoliMe organiziraju trodnevnu radionicu za mlade pod nazivom „Anatomija srama“ od 19. do 21. kolovoza.


Javni poziv za predlaganje aktivnosti u sklopu manifestacije “Dani kreativnih i kulturnih industrija

DURA, u suradnji s Gradom Dubrovnikom poziva vas da predložite aktivnosti i postanete dio trodnevne manifestacije “Dani kreativnih i kulturnih industrija” koja će se održati od 13. do 15.11.19. na različitim na različitim lokacijama u Dubrovniku.


Povodom izdavanja milijunte potvrde, Youthpass te nagrađuje!

Priključi se i ti svečanosti izdavanja milijuntog Youthpassa, osmisli kreativni slogan s asocijacijama na: mlade, Youthpass, kompetencije, neformalno učenje, a mi ćemo tvoj trud nagraditi vrijednim nagradama!