Međunarodno natjecanje za mikropriču - Prijavi se !!!

Autor: , 24-10-2017
Međunarodno natjecanje za mikropriču - Prijavi se !!!
Fondacija César Egido Serrano otvorila je natječaj za međunarodno natjecanje za mikropriču (flash fikciju) do 100 riječi. Tema natjecanja Riječ, premošćivanje jaza između različitih kultura i religija. Rok za prijavu je 23. studenog.

Fondacija César Egido Serrano otvorila je natječaj za Peto međunarodno natjecanje za mikropriču (flash fikciju). Tema natjecanja Riječ, premošćivanje jaza između različitih kultura i religija (The Word, bridging the gap between different cultures and religions).

Natjecanje je otvoreno za pisce iz cijeloga svijeta. Radovi moraju biti originalni i ne smiju prelaziti 100 riječi. Priče se mogu prijaviti na engleskom, španjolskom, arapskom ili hebrejskom. Ne smiju biti prije objavljivane. Prijava se vrši online na stranici fondacije.

Pobjednik će dobiti novčanu nagradu od 20 000 dolara za najbolju priču na bilo kojem jeziku. Tri nagrade od 1000 dolara bit će podijeljeni najboljim pričama na ostalim jezicima.

Rok za prijavu: 23. studenoga.

Više informacija ovdje.


NOVOSTI

Welcome Week

Novi Erasmus studenti došli u Dubrovnik


Long Term ESC (EVS) in Batavialand

Traže se 3 volontera za dugoročni projekt u Nizozemskoj


Francuska vlada stipendira

Natječaj za studente na diplomskom i poslijediplomskom, za iduću akademsku godinu.


Razmjena mladih u Šibeniku

Udruga Argonauta traži 5 pet sudionika za hrvatski tim razmjene mladih pod nazivom 'Stop, drop and role!' na temu klimatske promjene i šumskih požara. Razmjena će se održati od 6. do 15. travnja 2019. u Šibeniku.


IAESTE CROATIA

Natječaj za dodjelu stručne prakse u inozemstvu