Međunarodno natjecanje za mikropriču - Prijavi se !!!

Autor: , 24-10-2017
Međunarodno natjecanje za mikropriču - Prijavi se !!!
Fondacija César Egido Serrano otvorila je natječaj za međunarodno natjecanje za mikropriču (flash fikciju) do 100 riječi. Tema natjecanja Riječ, premošćivanje jaza između različitih kultura i religija. Rok za prijavu je 23. studenog.

Fondacija César Egido Serrano otvorila je natječaj za Peto međunarodno natjecanje za mikropriču (flash fikciju). Tema natjecanja Riječ, premošćivanje jaza između različitih kultura i religija (The Word, bridging the gap between different cultures and religions).

Natjecanje je otvoreno za pisce iz cijeloga svijeta. Radovi moraju biti originalni i ne smiju prelaziti 100 riječi. Priče se mogu prijaviti na engleskom, španjolskom, arapskom ili hebrejskom. Ne smiju biti prije objavljivane. Prijava se vrši online na stranici fondacije.

Pobjednik će dobiti novčanu nagradu od 20 000 dolara za najbolju priču na bilo kojem jeziku. Tri nagrade od 1000 dolara bit će podijeljeni najboljim pričama na ostalim jezicima.

Rok za prijavu: 23. studenoga.

Više informacija ovdje.


NOVOSTI

Poziv na Okrugli stol radionice 'Anatomija srama'

U sklopu radionice Anatomija srama održat će se okrugli stol otvoren za javnost danas, 21. kolovoza u 17.00 sati u palači u Ulici braće Andrijića.


Imenujte zvijezdu!

I ovog ljeta nastavlja se stvarati tradicija astronomije u Dubrovniku.


Radionica 'Anatomija srama'

Dubrovačke ljetne igre i BoliMe organiziraju trodnevnu radionicu za mlade pod nazivom „Anatomija srama“ od 19. do 21. kolovoza.


Javni poziv za predlaganje aktivnosti u sklopu manifestacije “Dani kreativnih i kulturnih industrija

DURA, u suradnji s Gradom Dubrovnikom poziva vas da predložite aktivnosti i postanete dio trodnevne manifestacije “Dani kreativnih i kulturnih industrija” koja će se održati od 13. do 15.11.19. na različitim na različitim lokacijama u Dubrovniku.


Povodom izdavanja milijunte potvrde, Youthpass te nagrađuje!

Priključi se i ti svečanosti izdavanja milijuntog Youthpassa, osmisli kreativni slogan s asocijacijama na: mlade, Youthpass, kompetencije, neformalno učenje, a mi ćemo tvoj trud nagraditi vrijednim nagradama!