Međunarodno natjecanje za mikropriču - Prijavi se !!!

Autor: , 24-10-2017
Međunarodno natjecanje za mikropriču - Prijavi se !!!
Fondacija César Egido Serrano otvorila je natječaj za međunarodno natjecanje za mikropriču (flash fikciju) do 100 riječi. Tema natjecanja Riječ, premošćivanje jaza između različitih kultura i religija. Rok za prijavu je 23. studenog.

Fondacija César Egido Serrano otvorila je natječaj za Peto međunarodno natjecanje za mikropriču (flash fikciju). Tema natjecanja Riječ, premošćivanje jaza između različitih kultura i religija (The Word, bridging the gap between different cultures and religions).

Natjecanje je otvoreno za pisce iz cijeloga svijeta. Radovi moraju biti originalni i ne smiju prelaziti 100 riječi. Priče se mogu prijaviti na engleskom, španjolskom, arapskom ili hebrejskom. Ne smiju biti prije objavljivane. Prijava se vrši online na stranici fondacije.

Pobjednik će dobiti novčanu nagradu od 20 000 dolara za najbolju priču na bilo kojem jeziku. Tri nagrade od 1000 dolara bit će podijeljeni najboljim pričama na ostalim jezicima.

Rok za prijavu: 23. studenoga.

Više informacija ovdje.


NOVOSTI

Otvoren Poziv za socijalno uključivanje putem medija

Ministarstvo kulture Republike Hrvatske je objavilo poziv 15. travnja, već kasneći u odnosu na aktualni Godišnji plan objave poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2019. godinu kojega je objavilo Ministarstvo rada i mirovinskog sustava.


Produžen rok za prijavu na Erasmus+ KA103 Natječaj za studijski boravak

Novi rok za prijavu je produžen do 26.travnja 2019. godine.


UNIDU sportski dan

Studentski zbor u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku, ESN-om Dubrovnik te UNIDU Alumni klubom organizira UNIDU sportski dan koji će se održati u subotu 18. svibnja.


U tijeku su prijave za Ljetnu školu hrvatskog i njemačkog jezika u Puli

Troškove ljetne škole, smještaj u dvokrevetnim sobama, polupansion, troškove održavanja nastave, organiziranje izleta i ostalih popratnih sadržaja, snosi austrijsko Ministarstvo znanosti (BMWK).