Međunarodno natjecanje za mikropriču - Prijavi se !!!

Autor: , 24-10-2017
Međunarodno natjecanje za mikropriču - Prijavi se !!!
Fondacija César Egido Serrano otvorila je natječaj za međunarodno natjecanje za mikropriču (flash fikciju) do 100 riječi. Tema natjecanja Riječ, premošćivanje jaza između različitih kultura i religija. Rok za prijavu je 23. studenog.

Fondacija César Egido Serrano otvorila je natječaj za Peto međunarodno natjecanje za mikropriču (flash fikciju). Tema natjecanja Riječ, premošćivanje jaza između različitih kultura i religija (The Word, bridging the gap between different cultures and religions).

Natjecanje je otvoreno za pisce iz cijeloga svijeta. Radovi moraju biti originalni i ne smiju prelaziti 100 riječi. Priče se mogu prijaviti na engleskom, španjolskom, arapskom ili hebrejskom. Ne smiju biti prije objavljivane. Prijava se vrši online na stranici fondacije.

Pobjednik će dobiti novčanu nagradu od 20 000 dolara za najbolju priču na bilo kojem jeziku. Tri nagrade od 1000 dolara bit će podijeljeni najboljim pričama na ostalim jezicima.

Rok za prijavu: 23. studenoga.

Više informacija ovdje.


NOVOSTI

Edukacija lokalnih udruga o društvenom poduzetništvu

Odrzana je prva edukacija u sklopu AdriAwareness projekta koji je financiran od strane Ministarstva demografije, mladih, obitelji i socijalnih politika.


Traže se volonteri za DIGI-WOOD projekt u Finskoj

Metsäkartano Youth Centre i Hyvärilä Youth Centre iz Finske traže dvoje mladih volontera iz Hrvatske.


Filmski festival Girls Impact the World nudi vrijedne nagrade

The Girls Impact the World Film Festival raspisao je natječaj za kratke filmove na temu problema s kojima se djevojke i žene susreću diljem svijeta. Natječaj je otvoren za učenike srednjih škola i studente preddiplomskih studija iz cijeloga svijeta


Treći festivalski vikend DZF: Veselje za velike i male na Dubrovačkom zimskom festivalu

Treći festivalski vikend na 5. Dubrovačkom zimskom festivalu donosi programe koji će razveseliti i velike i male!


Program Centra za mlade u Uvali prebačen je sa subote na nedjelju

Program Centra za mlade u sklopu Šarene zime u Uvali Lapad u sklopu Dubrovačkog zimskog festivala je zbog loše vremenske prognoze prebačen sa subote na nedjelju!