Natječaj: Erasmus+ Sport

Autor: , 30-10-2017
Natječaj: Erasmus+ Sport
Europska komisija je objavila POZIV na na dostavu projektnih prijedloga za program Erasmus+ Sport.
Ovaj poziv na podnošenje prijedloga temelji se na Uredbi (EU) br. 1288/2013 Europskog parlamenta i Vijeća o uspostavi programa „Erasmus+”: programa Unije za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport, kao i na godišnjim programima rada Erasmusa+ za 2017. i 2018. Vodič programa Erasmus+ sastavni je dio ovog poziva na podnošenje prijedloga, a uvjeti sudjelovanja i financiranja navedeni u Vodiču u potpunosti se primjenjuju na ovaj poziv. 
 
Mogući prijavitelji za financiranje u okviru programa Erasmus+ mogu su sva javna i privatna tijela koja djeluju u području obrazovanja, osposobljavanja, mladih i sporta. 
 
Ukupna financijska alokacija u okviru ovog Poziva iznosi 2 490,9 milijuna eura. 
 
Rok za podnošenje prijedloga je 5. travnja 2018.
  • Poziv možete pronaći OVDJE.
  • Programski vodič možete pronaći OVDJE.
 

NOVOSTI

Prijavi se za ljetnu studentsku praksu u Coca-Coli HBC Hrvatska

Coca-Cola HBC Hrvatska kroz „Coke Summership” ljetnu praksu studentima omogućuje da steknu pravo poslovno iskustvo i profesionalno se usavrše. Prijaviti se mogu studenti svih sveučilišta, viših i visokih škola u Hrvatskoj do 29. travnja.Otvoren Poziv za socijalno uključivanje putem medija

Ministarstvo kulture Republike Hrvatske je objavilo poziv 15. travnja, već kasneći u odnosu na aktualni Godišnji plan objave poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2019. godinu kojega je objavilo Ministarstvo rada i mirovinskog sustava.


Produžen rok za prijavu na Erasmus+ KA103 Natječaj za studijski boravak

Novi rok za prijavu je produžen do 26.travnja 2019. godine.


UNIDU sportski dan

Studentski zbor u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku, ESN-om Dubrovnik te UNIDU Alumni klubom organizira UNIDU sportski dan koji će se održati u subotu 18. svibnja.