Predavanje o transcendentalnoj meditaciji

Autor: , 04-12-2017
Predavanje o transcendentalnoj meditaciji
Učitelj tehnike transcendentalne meditacije, Zdravko Baselli, održat će predavanje o meditaciji, laganoj i ugodnoj tehnici relaksacije za oslobađanje od stresa i poboljšanje zdravlja, u utorak, 5. prosinca, u 18 sati u Narodnoj knjižnici Grad.

Najčešći razlozi zbog kojih ljudi uče transcendentalnu meditaciju su: smanjenje stresa i stvaranje ravnoteže u životu, poboljšanje zdravlja, te rješavanje problema povezanih sa stresom; osobna učinkovitost: jasnoća mišljenja, kreativnost, više uspjeha, poboljšanje međuljudskih odnosa; znanje o sebi: ispunjavanje osnovnih životnih potreba.


Kako transcendentalna meditacija oživljava najdublju razinu duha ona donosi mnoge dobrobiti u razna područja života.


NOVOSTI

Najveća 'studentska' ove godine!

Nova akademska godina već je odavno krenula, a prava prilika za opustiti se prije kolokvija i svih obveza je studentska brucošijada koja će se održati u subotu u C.C. Revelin.


Besplatne pripreme za državnu maturu iz Hrvatskoga jezika

Dubrovačke knjižnice pozivaju maturante i sve zainteresirane srednjoškolce na besplatne pripreme za državnu maturu iz Hrvatskoga jezika.


Obavijest izlagačima Foruma mladih

Ne zaboravite se prijaviti i svoje radove dostaviti na vrijeme.


Istinska saznanja su teška.

Imam malu priču za sve vas: stojim u redu u trgovini i dopuštam si biti zadovoljan proteklim danom. Imao sam tri mala nerviranja, pokoji razgovor i dnevni zadatak koji su se prikrali i potiho zaprijetili narušavanju moga mira.


Dubrovačko-neretvanska županija objavila je natječaj za dodjelu stipendija

Prenosimo tekst natječaja i potrebnu dokumentaciju.