LENA KRAMARIĆ // OUTDOOR WALLS

Autor: , 05-12-2017
LENA KRAMARIĆ // OUTDOOR WALLS
Umjetnica Lena Kramarić u prosincu ove godine, a uz potporu Grada Dubrovnika i Dubrovačko neretvanske županije predstavlja svoje slikarske radove bečkoj publici na dvije samostalne izložbe pod zajedničkim nazivom Outdoor Walls.

Umjetnica o nazivu izložbe kaže: ‘Trenutno živim u Gradu, u Dubrovniku, okružena gradskim  zidinama. Zidine za mene uz fizičku imaju i psihičku dimenziju. Slike na zidovima, u Beču su moj izlaz(ak) iz zidina, figurativno govoreći.

 

Također, Lena Kramarić sudjeluje na grupnoj izložbi gdje je kao jedina umjetnica koja nije iz Austrije izabrana među 10 finalistica nagrade za umjetnost pod nazivom "Slavljenje ženske raznolikosti".

Ega: žene u središtu i bečki SPÖ Frauenvergeben, uz potporu Bečke edukacijske akademije, ove je godine po prvi puta organizirao Ega Women * Art Award. Nagrada se dodjeljuje ženskim umjetnicama za izvanredne umjetničke radove na temu "Žene * Tijelo * Slike".

Odabrane umjetnice su: Asta Cink, Milla Edellman, Anna Josip, Vivien Kabar, Lena Kramarić, Larisa Leverenz, Evelyn Loschy, Julia Maurer, Astrid Rausch, Helene Trailer i Anna Weichselbraun.

 

 

 

 

Lena Kramarić

NOVOSTI

Radionice mekih vještina

Informadur je u protekla dva tjedna vodio radionice na temu mekih vještina za učenike Obrtničke i tehničke škole.


Obavještenje - Dubrovački muzeji

Dubrovački muzeji - ljetno radno vrijeme


Ježeva kućica

Kazališna družina Kolarin će na radost mnogobrojne dječice ponovo odigrati "Ježevu kućicu"!


Predavanje: Demografske Promjene u Hrvatskoj

OMH u Dubrovniku i Vijeće za kulturu i znanost Dubrovačke biskupije organiziraju predavanje prof. dr.sc. Anđelka Akrapa ''Demografske promjene u Hrvatskoj''.


Oduševio još jedan Forum mladih!

U srijedu, 20.03.2019, održana je šesta radionica Foruma mladih pod nazivom Mladi Kantautori i Bendovi.