XXI. MEĐUNARODNI SVEUČILIŠNI TURNIR „VEDRAN JELAVIĆ“

Autor: , 11-12-2017
XXI. MEĐUNARODNI SVEUČILIŠNI TURNIR  „VEDRAN JELAVIĆ“
Međunarodni sveučilišni turnir u košarci i odbojci, memorijal „Vedran Jelavić“ održat će se u sportskoj dvorani Gospino polje od 14. do 17.prosinca. Prvi dan turnira igrat će se u dvorani Paola di Rosa.

Na 21.izdanju turnira nastupit će osam odbojkaških i šest košarkaških ekipa. U ženskoj odbojci natjecat će se: Veleučilište Rijeka, FMTU Opatija, Veleučilište Karlovac, Sveučilište u Zadru, Sveučilište Sjever Varaždin, University of Pecs (HUN), Univerzitet u Zenici (BIH) i Sveučilište u Zagrebu.

U muškoj košarci snage će odmjeriti Sveučilište u Dubrovniku, Interuniverzitetski centar Dubrovnik, Veleučilište Rijeka, University of Pecs (HUN), Univerzitet u Zenici (BIH) i Univerzitet u Nikšiću (CG).

Za Sveučilište u Dubrovniku nastupaju: Ivan Vodopija, Božo Katić, Toni Mustapić, Miran Bajramović, Husnija Habul, Nino Lovrić, Dominik Kotlar, Vlaho Mjehović, Mateo Kraljević, Ivo Šuperak, Alen Dilberović i Šime Šoštarić. Voditelj momčadi je Božan Dadić.

U subotu, posljednjeg dana turnira, prije finalnih utakmica, tradicionalno će se održati natjecanje u šutiranju trica i zakucavanju. Za prve tri ekipe i momčadi u ukupnom poretku predviđeni su pehari i medalje, kao i nagrada za Fair play koja će se dodijeliti jednoj ekipi/momčadi prema izboru stručnjaka te po jedna statua za najboljeg u šutiranju trica i atraktivnom zakucavanju. 

Memorijal Vedran Jelavić održat će se 21.godinu za redom u sjećanje na preminulog profesora Sveučilišta u Dubrovniku i najstariji je turnir ovakve vrste. Pozivamo sve mlade, studente, sportaše, profesore, ali i sve građane da se odazovu i dođu u Gospino polje bodriti momčad Sveučilišta u Dubrovniku, koja je prošle godine osvojila brončanu medalju.

 

Sveučilišni sportski savez možete pratiti na Facebook- u (UniSport DU) i Instagramu (unisport_du).

 


NOVOSTI

Obavijest za sudionike Foruma mladih

Prijavite svoje radove na radionicu foruma mladih filmsko i video stvaralaštvo.


Zimska praksa u Valamaru

Sveučilište u Dubrovniku je objavilo novi natječaj za praksu


Kreativni natječaj "EU2EU"

Otvoren novi kreativni natječaj za mlade


U subotu mađioničarski show s animatorima i žonglerima, band Nianse i Sugarfree

Spektakularan show u Uvali kao završnica programa Šarene zime!


Predstavljanje zbirke pjesama Miha Katičića

Društvo Dubrovačkih pisaca i Dubrovačke knjižnice pozivaju na predstavljanje zbirke pjesama Miha Katičića ''Mir u duši''.