Dodatni sadržaji za djecu u Medovom parku u Pilama: U potrazi za Djedom Božićnjakom, Baka Mraz, Medo i još puno toga

12-12-2017
Dodatni sadržaji za djecu u Medovom parku u Pilama: U potrazi za Djedom Božićnjakom, Baka Mraz, Medo i još puno toga
Medov park u Pilama obogaćen je dodatnim dječjim programima.

Uz već poznate likove iz zimskih bajki koji priređuju zabavu nedjeljnim festivalskim jutrima, Tonka Balonka će u ulozi Bake Mraz održavati različite dječje programe u Pilama i na dane: 13., 18., 19., 21. i 22. prosinca od 17 do 19 sati.

 Također, u sklopu četvrtog Dubrovačkog zimskog festivala, Kazalište Marina Držića i udruga Porporela, dramski studio Porporela predvođeni glumcem Edijem Jertecom stižu u Medov park s predstavom "U potrazi za Djedom Božićnjakom" i to na dane 14., 20. i 28. prosinca od 17 do 19 sati.

Festivalska maskota, veseli zlatni Medo, u điru je Stradunom i u Pilama ovih dana, za one koji ga žele sresti, evo detalja:  12., 15., 25., 26., 27., 28. i 29. prosinca od 17 do 19 sati​. Medo je uvijek raspoložen za druženje i fotografiranje, a posebno ga vesele blagdanski filteri Dubrovnik Winter Festival mobilne aplikacije.

Ne treba zaboraviti ni na sve programe koji će u Medovom parku biti ove nedjelje u 11 sati, a tu je već poznati zabavni i make-up kutak u kojem se pričaju bajke, pišu pisma Djedu Božićnjaku i pleše ples veselja uz Plesni studio Lazareti i udrugu Le Petit Festival du Théâtre.

U slučaju loše vremenske prognoze programi su podložni promjenama termina.

 

*****

Dubrovački zimski festival projekt je Grada Dubrovnika, javnih ustanova u kulturi, Turističke zajednice grada Dubrovnika i javnih poduzeća, kojim se za vrijeme Adventa i u susret dočeku Nove godine na više lokacija u staroj gradskoj jezgri te u drugim dijelovima grada organiziraju raznovrsni kulturni i zabavni sadržaji nudeći široki spektar događanja za građane i posjetitelje svih uzrasta. Festival podupiru brojne dubrovačke hotelske kuće na čelu s Jadranskim luksuznim hotelima i grupacijom Valamar te razni gospodarski subjekti, banke, agencije i prijevoznici.


NOVOSTI

Animafest Zagreb

Svjetski festival animiranog filma otvorio je natječaj za prijave na 29. izdanje Festivala


Obavijest za sudionike Foruma mladih

Prijavite svoje radove na radionicu foruma mladih filmsko i video stvaralaštvo.


Zimska praksa u Valamaru

Sveučilište u Dubrovniku je objavilo novi natječaj za praksu


Kreativni natječaj "EU2EU"

Otvoren novi kreativni natječaj za mlade


U subotu mađioničarski show s animatorima i žonglerima, band Nianse i Sugarfree

Spektakularan show u Uvali kao završnica programa Šarene zime!