15. HEAR ME - SEMINAR STUDENTSKIH RADIJA

Autor: , 12-12-2017
15. HEAR ME - SEMINAR STUDENTSKIH RADIJA
Jubilarni 15. seminar studentskih radija ''Hear Me'' po treći put održat će se u Dubrovniku. Domaćin UNIDU radio tijekom seminara proslavit će i svojih 10 godina postojanja.

Studentski radio UNIDU Sveučilišta u Dubrovniku ove je godine domaćin 15. Međunarodnog seminara studentskih radija – HEAR ME. Sudjeluje 50-ak studenta iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine te Crne Gore. Seminar će se održavati 19. i 20. prosinca 2017. u zgradi Sveučilišnog kampusa. Tih dana UNIDU radio obilježava deset godina postojanja pa će dubrovački studenti rođendan proslaviti s kolegama iz regije.

Otvorenje seminara bit će u utorak, 19. prosinca, u 10 sati u amfiteatru Sveučilišnog kampusa nekon čega će predstaviti sudionici. Oba radna dana u podne održat će se paneli na kojima će govoriti nastavnici s Odjela za komunikologiju te bivši studenti. Tema prvog panela je Politika na studentskom radiju - izbor ili odgovornost?, a drugi panel bit će na temu Studenski radio u digitalnom društvu.  U srijedu će se održati i okrugli stol, kao zaključak seminara te rasprava o daljnjoj suradnji studentskih radija iz regije.

Ovo je već treći put da je Sveučilište u Dubrovniku domaćin seminara HEAR ME, koji se održava svakih šest mjeseci u gradovima u Hrvatskoj i u drugim susjednim državama. Prvi seminar se održao u Splitu u studenom 2009. kada je započela i suradnja u mreži studentskih radija.

 

 


NOVOSTI

Imagine Europe

Otvoren je natječaj za prijavu ideja o viziji Europe 2050. godine u kratkom pisanom i video uratku


Animafest Zagreb

Svjetski festival animiranog filma otvorio je natječaj za prijave na 29. izdanje Festivala


Obavijest za sudionike Foruma mladih

Prijavite svoje radove na radionicu foruma mladih filmsko i video stvaralaštvo.


Zimska praksa u Valamaru

Sveučilište u Dubrovniku je objavilo novi natječaj za praksu


Kreativni natječaj "EU2EU"

Otvoren novi kreativni natječaj za mlade