15. HEAR ME - SEMINAR STUDENTSKIH RADIJA

Autor: , 12-12-2017
15. HEAR ME - SEMINAR STUDENTSKIH RADIJA
Jubilarni 15. seminar studentskih radija ''Hear Me'' po treći put održat će se u Dubrovniku. Domaćin UNIDU radio tijekom seminara proslavit će i svojih 10 godina postojanja.

Studentski radio UNIDU Sveučilišta u Dubrovniku ove je godine domaćin 15. Međunarodnog seminara studentskih radija – HEAR ME. Sudjeluje 50-ak studenta iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine te Crne Gore. Seminar će se održavati 19. i 20. prosinca 2017. u zgradi Sveučilišnog kampusa. Tih dana UNIDU radio obilježava deset godina postojanja pa će dubrovački studenti rođendan proslaviti s kolegama iz regije.

Otvorenje seminara bit će u utorak, 19. prosinca, u 10 sati u amfiteatru Sveučilišnog kampusa nekon čega će predstaviti sudionici. Oba radna dana u podne održat će se paneli na kojima će govoriti nastavnici s Odjela za komunikologiju te bivši studenti. Tema prvog panela je Politika na studentskom radiju - izbor ili odgovornost?, a drugi panel bit će na temu Studenski radio u digitalnom društvu.  U srijedu će se održati i okrugli stol, kao zaključak seminara te rasprava o daljnjoj suradnji studentskih radija iz regije.

Ovo je već treći put da je Sveučilište u Dubrovniku domaćin seminara HEAR ME, koji se održava svakih šest mjeseci u gradovima u Hrvatskoj i u drugim susjednim državama. Prvi seminar se održao u Splitu u studenom 2009. kada je započela i suradnja u mreži studentskih radija.

 

 


NOVOSTI

Radionice mekih vještina

Informadur je u protekla dva tjedna vodio radionice na temu mekih vještina za učenike Obrtničke i tehničke škole.


Obavještenje - Dubrovački muzeji

Dubrovački muzeji - ljetno radno vrijeme


Ježeva kućica

Kazališna družina Kolarin će na radost mnogobrojne dječice ponovo odigrati "Ježevu kućicu"!


Predavanje: Demografske Promjene u Hrvatskoj

OMH u Dubrovniku i Vijeće za kulturu i znanost Dubrovačke biskupije organiziraju predavanje prof. dr.sc. Anđelka Akrapa ''Demografske promjene u Hrvatskoj''.


Oduševio još jedan Forum mladih!

U srijedu, 20.03.2019, održana je šesta radionica Foruma mladih pod nazivom Mladi Kantautori i Bendovi.