15. HEAR ME - SEMINAR STUDENTSKIH RADIJA

Autor: , 12-12-2017
15. HEAR ME - SEMINAR STUDENTSKIH RADIJA
Jubilarni 15. seminar studentskih radija ''Hear Me'' po treći put održat će se u Dubrovniku. Domaćin UNIDU radio tijekom seminara proslavit će i svojih 10 godina postojanja.

Studentski radio UNIDU Sveučilišta u Dubrovniku ove je godine domaćin 15. Međunarodnog seminara studentskih radija – HEAR ME. Sudjeluje 50-ak studenta iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine te Crne Gore. Seminar će se održavati 19. i 20. prosinca 2017. u zgradi Sveučilišnog kampusa. Tih dana UNIDU radio obilježava deset godina postojanja pa će dubrovački studenti rođendan proslaviti s kolegama iz regije.

Otvorenje seminara bit će u utorak, 19. prosinca, u 10 sati u amfiteatru Sveučilišnog kampusa nekon čega će predstaviti sudionici. Oba radna dana u podne održat će se paneli na kojima će govoriti nastavnici s Odjela za komunikologiju te bivši studenti. Tema prvog panela je Politika na studentskom radiju - izbor ili odgovornost?, a drugi panel bit će na temu Studenski radio u digitalnom društvu.  U srijedu će se održati i okrugli stol, kao zaključak seminara te rasprava o daljnjoj suradnji studentskih radija iz regije.

Ovo je već treći put da je Sveučilište u Dubrovniku domaćin seminara HEAR ME, koji se održava svakih šest mjeseci u gradovima u Hrvatskoj i u drugim susjednim državama. Prvi seminar se održao u Splitu u studenom 2009. kada je započela i suradnja u mreži studentskih radija.

 

 


NOVOSTI

Najveća 'studentska' ove godine!

Nova akademska godina već je odavno krenula, a prava prilika za opustiti se prije kolokvija i svih obveza je studentska brucošijada koja će se održati u subotu u C.C. Revelin.


Besplatne pripreme za državnu maturu iz Hrvatskoga jezika

Dubrovačke knjižnice pozivaju maturante i sve zainteresirane srednjoškolce na besplatne pripreme za državnu maturu iz Hrvatskoga jezika.


Obavijest izlagačima Foruma mladih

Ne zaboravite se prijaviti i svoje radove dostaviti na vrijeme.


Istinska saznanja su teška.

Imam malu priču za sve vas: stojim u redu u trgovini i dopuštam si biti zadovoljan proteklim danom. Imao sam tri mala nerviranja, pokoji razgovor i dnevni zadatak koji su se prikrali i potiho zaprijetili narušavanju moga mira.


Dubrovačko-neretvanska županija objavila je natječaj za dodjelu stipendija

Prenosimo tekst natječaja i potrebnu dokumentaciju.