Plesno edukativna udruga Convivo s medaljama iz Zagreba

Autor: , 19-12-2017
Plesno edukativna udruga Convivo s medaljama iz Zagreba
Plesno edukativna udruga Convivo proteklog je vikenda sudjelovala na plesnom natjecanju ''Winter International kids dance open 2017'' u Zagrebu.

Ovoga puta Convivo se predstavio s dvije grupe juniora kojima je ovo prvo natjecateljsko iskustvo i jednom dječjom grupom. Natjecali su se u show dance i jazz kategorijama.

Djeca s koreografijom ''Move, move'' osvojili su 1.mjesto od sveukupno 4 konkurenta. Djeca s koreografijom ''Mambo'' također 1.mjesto u skupini sa 4 konkurenta. Djeca s koreografijom ''Cruella and the puppies'' osvojili su 1.od moguća 4 mjesta.

Juniori su s koreografijom ''Love me'' osvojili 1. mjesto u skupini od 2 koreografije, a juniori s koreografijom ''Dreamgirls'' 2.mjesto od 4 konkurenta, jednako kao i s koreografijom ''Yours''.

Tereza Beran osvojila je 2.mjesto u solo kategoriji s 2 točke.

Cilj ovog natjecanja bio je približiti čari natjecanja djeci koja su po prvi put sudjelovala na istom. Pripreme, uzbuđenje, nastupanje i iščekivanje rezultata, povezalo je plesače da postanu još bolji plesni tim.

Iako ovo natjecanje nije bilo na visokoj razini organizacije i konkurencije, ponosni smo na naše cure koje imaju svega dvije godine plesnog iskustva,a svojim reprezentativnim nastupom osvojile su najveće ovacije publike. - izjavile su trenerice Loreta Ferk i Marija Roko koje su najvećim dijelom zaslužne za ostvareno, a ovim putem se i posebno zahvaljuju na pomoći svojim kolegama plesačima Nikolini Jović, Gordani Jakuš i Petru Bašici. 

Convivo večeras organizira tradicionalni božićni nastup Convivo čarolija u Dubrovačkim vrtovima sunca u 17.30 i 19.00, a vas pozivamo da se pridružite i pogledate nastupe svih članova kluba.

convivo

NOVOSTI

Radionice mekih vještina

Informadur je u protekla dva tjedna vodio radionice na temu mekih vještina za učenike Obrtničke i tehničke škole.


Obavještenje - Dubrovački muzeji

Dubrovački muzeji - ljetno radno vrijeme


Ježeva kućica

Kazališna družina Kolarin će na radost mnogobrojne dječice ponovo odigrati "Ježevu kućicu"!


Predavanje: Demografske Promjene u Hrvatskoj

OMH u Dubrovniku i Vijeće za kulturu i znanost Dubrovačke biskupije organiziraju predavanje prof. dr.sc. Anđelka Akrapa ''Demografske promjene u Hrvatskoj''.


Oduševio još jedan Forum mladih!

U srijedu, 20.03.2019, održana je šesta radionica Foruma mladih pod nazivom Mladi Kantautori i Bendovi.