PRVI DAN SEMINARA ''HearMe''

Autor: , 19-12-2017
Fotografirao: Ivan Jukić / Sveučilište u Dubrovniku
PRVI DAN SEMINARA ''HearMe''
UNIDU radio domaćin je jubilarnog 15. seminara studentskih radija.

Seminar studentskih radija međunarodnog je karaktera, gostuju studentske radio postaje iz Hrvatske, Slovenije, BiH, i Crne Gore. 

Prvi dan seminara započeo je predstavljanjem svake radijske postaje kroz zanimljive prezentacije i video projekcije. UNIDU radio podužom kompilacijom skečeva zahvalio je svom glavnom uredniku Alenu Rokiju na deset godina truda i marljivog rada, zbog kojeg je radio danas tu gdje jest - u slavljeničkom jubileju. Nakon upoznavanja radijskih postaja, uslijedio je panel na temu ''Politika na studentskom radiju - izbor ili odgovornost''. Panel su predvodili profesori s našeg sveučilišta Zdravko Kedžo, Đorđe Obradović te Pero Maldini, kao i voditeljica Marta Vukasović. Nakon uvodnog izlaganja naših profesora, sudionici panela imali su priliku postavljati pitanja. Zaključak panela dobro opisuju riječi profesora Maldinija koje je više puta istaknuo: ''Ako se ne bavimo politikom, politika će se baviti nama''.

Nakon jutarnjeg programa prvog dana ovog seminara, uslijedio je prigodni ručak. 

HearMe - 1. dan

NOVOSTI

Najveća 'studentska' ove godine!

Nova akademska godina već je odavno krenula, a prava prilika za opustiti se prije kolokvija i svih obveza je studentska brucošijada koja će se održati u subotu u C.C. Revelin.


Besplatne pripreme za državnu maturu iz Hrvatskoga jezika

Dubrovačke knjižnice pozivaju maturante i sve zainteresirane srednjoškolce na besplatne pripreme za državnu maturu iz Hrvatskoga jezika.


Obavijest izlagačima Foruma mladih

Ne zaboravite se prijaviti i svoje radove dostaviti na vrijeme.


Istinska saznanja su teška.

Imam malu priču za sve vas: stojim u redu u trgovini i dopuštam si biti zadovoljan proteklim danom. Imao sam tri mala nerviranja, pokoji razgovor i dnevni zadatak koji su se prikrali i potiho zaprijetili narušavanju moga mira.


Dubrovačko-neretvanska županija objavila je natječaj za dodjelu stipendija

Prenosimo tekst natječaja i potrebnu dokumentaciju.