Convivo čarolija u Dubrovačkim vrtovima sunca

Autor: , 20-12-2017
Fotografirao: Convivo
Convivo čarolija u Dubrovačkim vrtovima sunca
Plesno – edukativna udruga Convivo održala je svoj tradicionalni Božićni nastup pod nazivom „Convivo čarolija“ u prepunoj dvorani Dubrovačkih vrtova sunca.

 

Pregršt koreografija uveseljavalo je publiku kroz dva održana nastupa u izvedbi svih polaznika kluba iz Dubrovnika, Mokošice i Orašca. Na pozornicu su stupili plesači svih dobnih skupina, od vrtićke do seniorske kategorije.

Do kraja godine Convivo možete gledati i u Čilipima 21.12. u 18:00h gdje će se predstaviti grupe iz Konavala, te u sklopu Dubrovačkog zimskog festivala 26.12. i 29.12. u Uvali Lapad.

Ovim putem Convivo se zahvaljuje roditeljima, plesačima, svim sponzorima, a posebice Dubrovačkim vrtovima sunca, te svima želi blagoslovljen Božić i sretnu Novu godinu.


NOVOSTI

Najveća 'studentska' ove godine!

Nova akademska godina već je odavno krenula, a prava prilika za opustiti se prije kolokvija i svih obveza je studentska brucošijada koja će se održati u subotu u C.C. Revelin.


Besplatne pripreme za državnu maturu iz Hrvatskoga jezika

Dubrovačke knjižnice pozivaju maturante i sve zainteresirane srednjoškolce na besplatne pripreme za državnu maturu iz Hrvatskoga jezika.


Obavijest izlagačima Foruma mladih

Ne zaboravite se prijaviti i svoje radove dostaviti na vrijeme.


Istinska saznanja su teška.

Imam malu priču za sve vas: stojim u redu u trgovini i dopuštam si biti zadovoljan proteklim danom. Imao sam tri mala nerviranja, pokoji razgovor i dnevni zadatak koji su se prikrali i potiho zaprijetili narušavanju moga mira.


Dubrovačko-neretvanska županija objavila je natječaj za dodjelu stipendija

Prenosimo tekst natječaja i potrebnu dokumentaciju.