Najkraći dan u kinu uz „U plavetnilo“ i „Ježevu kuću“

20-12-2017
Najkraći dan u kinu uz „U plavetnilo“ i „Ježevu kuću“
Najkraćeg dana u godini u nezavisnim se hrvatskim kinima već tradicionalno slavi kratka forma. Pogledajte nagrađivani film „U plavetnilo“ mlade domaće autorice Antonete Alamat Kusijanović.

 Projekcija kolaža od pet filmova među kojima su „Gamer Girl“ Irene Jukić Pranjić , „Oni samo odlaze i dolaze“ Borisa Poljaka, „U plavetnilo“ Antonete Alamat Kusijanović , „Tanja“ Jasne Nanut i „Trip“ Marka Maštrovića zakazana je sutra u 19.30 sati u kinu Visia.

Domaći' i 'Europski mali maratonci' koji će se moći pogledati od 16 sati u „zimskom tinelu“ na katu Luže donose nagrađivane animirane kratkometražne filmove za djecu. Prvi, 'domaći' program, donosi serijal animiranih filmova „Koyaa i nestašni predmeti(njih osam) autora Kolje Sakside kao i „Ježevu kućuEve Cvijanović. Osim toga, a u sklopu europskog programa 'kratkiša' najmlađi će gledatelji vidjeti animirane filmove iz Nizozemske (Malo logike), Slovenije (Lasica), Italije (Dobro jutro mjeseče), dva filma iz Francuske (Dva prijatelja i Malena lija) te po jedan iz Hrvatske (Medo trapavko), Portugala (Ginjas) i Španjolske (Životna priča). Kinematografi pozivaju sve male sugrađane da se sutra popodne udobno smjeste na katu Luže i zabave uz najljepše europske crtiće u ovoj godini .

MARATON KRATKOMETRAŽNIH FILMOVA 2018.

NOVOSTI

Radionice mekih vještina

Informadur je u protekla dva tjedna vodio radionice na temu mekih vještina za učenike Obrtničke i tehničke škole.


Obavještenje - Dubrovački muzeji

Dubrovački muzeji - ljetno radno vrijeme


Ježeva kućica

Kazališna družina Kolarin će na radost mnogobrojne dječice ponovo odigrati "Ježevu kućicu"!


Predavanje: Demografske Promjene u Hrvatskoj

OMH u Dubrovniku i Vijeće za kulturu i znanost Dubrovačke biskupije organiziraju predavanje prof. dr.sc. Anđelka Akrapa ''Demografske promjene u Hrvatskoj''.


Oduševio još jedan Forum mladih!

U srijedu, 20.03.2019, održana je šesta radionica Foruma mladih pod nazivom Mladi Kantautori i Bendovi.