Najkraći dan u kinu uz „U plavetnilo“ i „Ježevu kuću“

20-12-2017
Najkraći dan u kinu uz „U plavetnilo“ i „Ježevu kuću“
Najkraćeg dana u godini u nezavisnim se hrvatskim kinima već tradicionalno slavi kratka forma. Pogledajte nagrađivani film „U plavetnilo“ mlade domaće autorice Antonete Alamat Kusijanović.

 Projekcija kolaža od pet filmova među kojima su „Gamer Girl“ Irene Jukić Pranjić , „Oni samo odlaze i dolaze“ Borisa Poljaka, „U plavetnilo“ Antonete Alamat Kusijanović , „Tanja“ Jasne Nanut i „Trip“ Marka Maštrovića zakazana je sutra u 19.30 sati u kinu Visia.

Domaći' i 'Europski mali maratonci' koji će se moći pogledati od 16 sati u „zimskom tinelu“ na katu Luže donose nagrađivane animirane kratkometražne filmove za djecu. Prvi, 'domaći' program, donosi serijal animiranih filmova „Koyaa i nestašni predmeti(njih osam) autora Kolje Sakside kao i „Ježevu kućuEve Cvijanović. Osim toga, a u sklopu europskog programa 'kratkiša' najmlađi će gledatelji vidjeti animirane filmove iz Nizozemske (Malo logike), Slovenije (Lasica), Italije (Dobro jutro mjeseče), dva filma iz Francuske (Dva prijatelja i Malena lija) te po jedan iz Hrvatske (Medo trapavko), Portugala (Ginjas) i Španjolske (Životna priča). Kinematografi pozivaju sve male sugrađane da se sutra popodne udobno smjeste na katu Luže i zabave uz najljepše europske crtiće u ovoj godini .

MARATON KRATKOMETRAŽNIH FILMOVA 2018.

NOVOSTI

HANFA stipendira mjesečnim iznosom od 1750 kn

HANFA poziva studente ekonomije, prava, matematike ili informatičkih tehnologija da se prijave na natječaj za stipendiranje koji je otvoren do 30. lipnja 2019.


Sveučilište u Splitu otvara nove studijske programe u Makarskoj

Već sada možete upisati nove studijske programe pod nazivom Mediteranska poljoprivreda i Hotelijerstvo i gastronomija, koji će se održavati u Makarskoj.


Ljetno radno vrijeme Dubrovačkih knjižnica

Provjerite ljetno radno vrijeme Dubrovačkih knjižnica za razdoblje od 17. lipnja 2019. do 31. kolovoza 2019.godine.


FOTOGALERIJA: Mladi proslavili kraj školske godine ispred Katedrale!

Sinoć pred brojnom publikom ispred Katedrale, održao se posljednji Forum ove školske godine pod nazivom "Gotovo je, gotovo!".


Forum mladih: Velika proslava kraja škole ispred Katedrale

Forum mladih grada Dubrovnika priprema završni kolažni program na velikoj pozornici u srijedu, 12. lipnja ispred Katedrale.