Prijavite se za petodnevni trening o poduzetništvu u pop kulturi

Autor: , 13-10-2020
Fotografirao: DURA
Prijavite se za petodnevni trening o poduzetništvu u pop kulturi
Dubrovačka razvojna agencija DURA provodi projekt EPIC For Youth financiran sredstvima iz programa Erasmus+.

 U sklopu ovog projekta DURA će, zajedno s ostalim projektnim partnerima iz Europe, organizirati petodnevni trening na temu poduzetništva u pop kulturi.

Ovim putem DURA poziva mlade u dobi od 18 do 30 godina koji imaju interes za učenje o poduzetništvu, poznavatelji su i ljubitelji pop kulture te imaju dobro znanje iz engleskog jezika, da se prijave za sudjelovanje u petodnevnom treningu o poduzetništvu u pop kulturi. Trening će se održati u Sali u prizemlju DURA-e, adresa Branitelja Dubrovnika 15, 20000 Dubrovnik, od 2. do 6. studenog 2020. u poslijepodnevnim satima.

Prilikom treninga tri odabrana sudionika/ce imat će priliku uz podršku mentora te uz online razmjenu ideja i znanja sa sudionicima iz drugih projektnih zemalja (UK, Irska, Poljska, Malta), osmisliti poslovnu ideju u pop kulturi i razraditi je u okviru poslovnog plana. Rezultate treninga sudionici će imati priliku predstaviti svojim europskim kolegama zadnjeg dana treninga, ali i prilikom finalnog diseminacijskog događaja pod nazivom EPIC Multiplier Event.

Svi polaznici treninga sudjelovat će u pet edukacijskih modula koji će biti popraćeni online predavanjima s nizom primjera dobre prakse iz čitave Europe, interaktivnim radionicama i razmjenom ideja s ostalim sudionicima treninga iz partnerskih zemalja projekta.

DURA će okupiti tri sudionika/ce koji će biti odabrani temeljem javnog poziva. Za sudjelovanje u treningu potrebno je priložiti ispunjeni i potpisani Prijavni obrazac te ga poslati putem elektroničke pošte na adresu kvujanovic@dura.hr. Prijave su otvorene najkasnije do ponedjeljka 19. listopada 2020. u podne.

Dokumenti: prijavni obrazac

COVID-19: S obzirom na epidemiološke mjere trenutno na snazi u Republici Hrvatskoj i Dubrovačko – neretvanskoj županiji, program će se odvijati u dvorani s dovoljno prostora za održavanje propisane socijalne distance. Svi sudionici treninga obavezni su nositi zaštitne maske cijelo vrijeme trajanja treninga i poštivati upute i preporuke za okupljanja u zatvorenom prostoru od strane HZJZ-a.


NOVOSTI

Učini nešto dobro za okoliš, otkrij nova znanja i odleti u Bruxelles

Ured zastupnika u Europskom parlamentu Tomislava Sokola, člana Kluba zastupnika EPP-a, raspisao je natječaj koji omogućuje upravo to.


Natječaj za festival gifova GIFEST#9

Natječaj za regionalni festival animiranog gif-a - GIFEST#9 otvoren je do 28. svibnja ove godine.


Ždrijeb i početak turnira league of Legends

U petak 30. travnja se održao ždrijeb besplatnog online gaming turnira League of Legends.


Udruga za mlade Maro i Baro partner je u projektu "MI - jučer, danas, sutra".

Projektom „MI – jučer, danas, sutra“ želi se utjecati na rješavanje problema negativnih trendova migracija u RH, posebice iseljavanja mlađe populacije.