Projekcija filma Earthlings u Centru za mlade Dubrovnik

Autor: , 27-10-2020
Fotografirao: Informadur
Projekcija filma Earthlings u Centru za mlade Dubrovnik
U Centru za mlade u četvrtak, 29. listopada, možete prisustvovati filmskoj večeri na kojoj će biti projekcija filma Earthlings, a koja započinje u 20 sati.

 Tema filma se bavi etičkim pitanjima vezanima uz alternativne stilovi prehrane i života / prava životinja. Earthlings, u prijevodu Zemljani, višestruko je nagrađivani dokumentarni film snimljen 2005. čiji je scenarist, producent i redatelj Shaun Monson u koprodukciji s Persiom White. Narator u filmu je holivudski glumac i aktivist za životinjska prava Joaquin Phoenix, a originalnu glazbu za film potpisuje glazbenik i aktivist Moby.

Film je šokantni prikaz bešćutnog odnosa ljudi prema životinjama, svega onoga što se zbiva iza zatvorenih vrata, daleko od očiju javnosti. Večer organizira Udruga za promicanje medijske kulture Luža. Ne zaboravite maskice ponijeti sa sobom. Vidimo se u četvrtak u Centru za mlade na projekciji.

Ulaz je naravno besplatan. Ponesite maskice!

 

Trailer:


NOVOSTI

Učini nešto dobro za okoliš, otkrij nova znanja i odleti u Bruxelles

Ured zastupnika u Europskom parlamentu Tomislava Sokola, člana Kluba zastupnika EPP-a, raspisao je natječaj koji omogućuje upravo to.


Natječaj za festival gifova GIFEST#9

Natječaj za regionalni festival animiranog gif-a - GIFEST#9 otvoren je do 28. svibnja ove godine.


Ždrijeb i početak turnira league of Legends

U petak 30. travnja se održao ždrijeb besplatnog online gaming turnira League of Legends.


Udruga za mlade Maro i Baro partner je u projektu "MI - jučer, danas, sutra".

Projektom „MI – jučer, danas, sutra“ želi se utjecati na rješavanje problema negativnih trendova migracija u RH, posebice iseljavanja mlađe populacije.