Od sutra kreće DRIVE-IN kino u Radeljeviću

Autor: , 02-12-2020
Fotografirao: Kinematografi Dubrovnik
Od sutra kreće DRIVE-IN kino u Radeljeviću
Kako bi sugrađanima ponudili barem djelić društvenog života u sigurnim uvjetima, Kinematografi Dubrovnik u suradnji s partnerima od četvrtka, 3. prosinca pokreću DRIVE-IN kino smješteno na gornjem parkingu u Radeljeviću.

 Tamo će zabljesnuti veliko kino platno na kojemu će se svaku večer prikazati dva filmska naslova, a da bude zadovoljen svačiji ukus gledatelji će moći birati naslove iz obiteljskog programa, filmskih bisera, romantičnih naslova, ciklusa autora pa sve do aktualnih filmova.

U „auto-izolaciji“ moći će biti dvije osobe, a kapacitet gledališta je 35 automobila po projekciji raspoređenih tako da je izlazak s parkinga omogućen u svakom trenutku. S obzirom na hladna vremena, posjetitelji ne moraju brinuti da će zbog zvuka filma morati držati otvorene prozore jer će njega moći pratiti putem svojih radijskih prijemnika u automobilu koji će biti prilagođen privremenoj radijskoj frekvenciji.

Program Drive-in kina u četvrtak, 3. prosinca u 18 sati otvara obiteljska animirana komedija Trolovi, pametna i zabavna avantura  s odličnom glazbom za koju je zaslužan Justin Timberlake. U 20 sati slijedi izvrsna crna komedija Freaky.

Prvi tjedan donosi i sljedeće obiteljske naslove: Grinch, A Christmas Carol, Goonies, Moj brat lovi dinosaure, filmske bisere: La la land, Sjaj u travi, Zovem se Baghdad, izvrsnu aktualnu talijansku dramu Najljepše godine  i još mnogo toga. Detaljni program dostupan je na stranici www.kinematografi.org.

Iako će se ulaznice moći kupiti i na samoj lokaciji, iz Kinematografa Dubrovnik upućuju molbu sugrađanima da zbog svoje, ali i tuđe zdravstvene sigurnosti ulaznice, ako su u mogućnosti, kupuju putem internetske stranice www.ulaznice.hr.

Svi posjetitelji koji će morati izaći iz automobila prije, tijekom ili poslije projekcije moraju imati zaštitnu masku.


NOVOSTI

Učini nešto dobro za okoliš, otkrij nova znanja i odleti u Bruxelles

Ured zastupnika u Europskom parlamentu Tomislava Sokola, člana Kluba zastupnika EPP-a, raspisao je natječaj koji omogućuje upravo to.


Natječaj za festival gifova GIFEST#9

Natječaj za regionalni festival animiranog gif-a - GIFEST#9 otvoren je do 28. svibnja ove godine.


Ždrijeb i početak turnira league of Legends

U petak 30. travnja se održao ždrijeb besplatnog online gaming turnira League of Legends.


Udruga za mlade Maro i Baro partner je u projektu "MI - jučer, danas, sutra".

Projektom „MI – jučer, danas, sutra“ želi se utjecati na rješavanje problema negativnih trendova migracija u RH, posebice iseljavanja mlađe populacije.