Prijavite se na besplatnu edukaciju za rad s umirovljenicima

Autor: , 04-12-2020
Fotografirao: CKM
Prijavite se na besplatnu edukaciju za rad s umirovljenicima
Radionica je besplatna, a sudjelovati mogu lokalne organizacije civilnog društva.

Udruga Centar za karijere mladih Dubrovnik u sklopu projekta „Ujedinjene organizacije“ organizira stručnu edukaciju za rad s umirovljenicima koja će se održati u ponedjeljak, 7. prosinca te utorak 8. prosinca od 15:00 do 18:00 sati putem Zoom platforme.

 Sve što je potrebno jest prijaviti se putem maila info@ckmdubrovnik.hr. Pohađanjem ove stručne edukacije polaznici će dobiti korisne upute, informacije i savjete kako provoditi aktivnosti s umirovljenicima, kako im se prilagoditi te na što posebno obratiti pažnju u radu s ovom skupinom.

Zahvaljujući stručnjacima iz ustanove za obrazovanje odraslih koji će održati ovu edukaciju znanja, vještine i kompetencije polaznika bit će na puno višoj razini što je ujedno i dodatna motivacija za rad s krajnjim korisnicima.

Primarni cilj ove radionice jest edukacija i osposobljavanje partnera projekta Ujedinjene Generacije za rad s krajnjim korisnicima. Riječ je o šest partnera koji će u sljedeće dvije godine održati preko 280 aktivnosti za umirovljenike. Uz partnere, prijave za edukaciju su otvorene i za sudjelovanje drugih organizacija lokalnog društva sve s ciljem osmišljavanja i provođenja dugoročnih programa za umirovljenike u svrhu poboljšanja društvenog i osobnog života lokalnih umirovljenika.


NOVOSTI

Učini nešto dobro za okoliš, otkrij nova znanja i odleti u Bruxelles

Ured zastupnika u Europskom parlamentu Tomislava Sokola, člana Kluba zastupnika EPP-a, raspisao je natječaj koji omogućuje upravo to.


Natječaj za festival gifova GIFEST#9

Natječaj za regionalni festival animiranog gif-a - GIFEST#9 otvoren je do 28. svibnja ove godine.


Ždrijeb i početak turnira league of Legends

U petak 30. travnja se održao ždrijeb besplatnog online gaming turnira League of Legends.


Udruga za mlade Maro i Baro partner je u projektu "MI - jučer, danas, sutra".

Projektom „MI – jučer, danas, sutra“ želi se utjecati na rješavanje problema negativnih trendova migracija u RH, posebice iseljavanja mlađe populacije.