U siječnju započinju školska natjecanja i smotre

Autor: , 08-12-2020
Fotografirao: Wokandapix
U siječnju započinju školska natjecanja i smotre
Agencija za odgoj i obrazovanje objavila je dokument koji se tiče svih učenika koji se pripremaju za neko od mnogobrojnih natjecanja.

Ako se pripremate za neko od natjecanja, zasučite rukave, jer prva školska natjecanja započinju već 19. siječnja.

Školskom razinom natjecanja iz francuskog, talijanskog i španjolskog jezika, 19. siječnja 2021. započet će sezona natjecanja i smotri u školskoj godini 2020./2021.

Proizlazi to iz Vremenika za provedbu natjecanja i smotri učenika/ca osnovnih i srednjih škola u Republici Hrvatskoj u školskoj godini 2020/2021., koji je objavila Agencija za odgoj i obrazovanje, uz suglasnost Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Mnoge zasigurno zanima vrijeme održavanja LiDraNa – smotre literarnog, dramskoscenskog i novinarskog stvaralaštva. Školska razina održat će se do 29. siječnja 2021., a općinska ili gradska do 12. veljače 2021. Županijski LiDraNo bit će 10. ožujka, a državni od 3. do 5. svibnja 2021.

 

Datume svih natjecanja i lidrana pronađite na https://www.azoo.hr/userfiles/AZOO/VREMENIK_NATJECANJA_I_SMOTRI_2020_2021_za_objavu.pdf


Više na https://www.azoo.hr/index.php?view=article&id=8610&naziv=vremenik-natjecanja-i-smotri-u-skolskoj-godini-20202021

 


NOVOSTI

Učini nešto dobro za okoliš, otkrij nova znanja i odleti u Bruxelles

Ured zastupnika u Europskom parlamentu Tomislava Sokola, člana Kluba zastupnika EPP-a, raspisao je natječaj koji omogućuje upravo to.


Natječaj za festival gifova GIFEST#9

Natječaj za regionalni festival animiranog gif-a - GIFEST#9 otvoren je do 28. svibnja ove godine.


Ždrijeb i početak turnira league of Legends

U petak 30. travnja se održao ždrijeb besplatnog online gaming turnira League of Legends.


Udruga za mlade Maro i Baro partner je u projektu "MI - jučer, danas, sutra".

Projektom „MI – jučer, danas, sutra“ želi se utjecati na rješavanje problema negativnih trendova migracija u RH, posebice iseljavanja mlađe populacije.