Prijavi se za besplatnu radionicu ``Nauči Excel´´

Autor: , 14-12-2020
Fotografirao: Informadur
 Prijavi se za besplatnu radionicu ``Nauči Excel´´
„Nauči Excel“ naziv je besplatne online radionice u organizaciji Udruge za mlade Maro i Baro koje će se održati u srijedu, 16. prosinca, s početkom u 18 sati.

Na radionici će se putem Zoom aplikacije moći naučiti sve potrebno za kvalitetan rad u Excel programu. Zbog epidemioloških mjera radionica će se održati online.

 

Excel je neophodan alat u cijelom svijetu i poslodavci često traže da ste upoznati s njim jer olakšava svaki uredski posao. Mogućnosti su ogromne – vođenje statistike, izračuni, analiza podataka, proračunske tablice i organizacija financija za osobnu i poslovnu primjenu. Uz korištenje Excela moguće je poslovne ili osobne zadatke obaviti brže nego ikad. Uz spomenuti prezentirat će se i alternativni besplatni programi.

 

Voditelj radionice je Tomo Sjekavica, tajnik Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije.

 

PROGRAM:
18:00 - 19:30: Početnički modul
19:30 - 19:45: Pauza
19:45 - 21:15: Napredniji modul
 
Moguće je odslušati jedan ili oba modula.
 

 

Za radionicu se potrebno prijaviti putem Google prijavnicehttps://docs.google.com/forms/d/11gX5htQ3SePiR_3edV5GC_-A69irGnG6p5YazOdkmWs/edit?ts=5fbc2f38&edit_requested=true

 

Svi koji se prijave dobit će poveznicu za Zoom sastanak.

 

 Radionica je financirana kroz projekt Informadur – Informativni centar za mlade 2.0 financiranog od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

 

 

 


NOVOSTI

Učini nešto dobro za okoliš, otkrij nova znanja i odleti u Bruxelles

Ured zastupnika u Europskom parlamentu Tomislava Sokola, člana Kluba zastupnika EPP-a, raspisao je natječaj koji omogućuje upravo to.


Natječaj za festival gifova GIFEST#9

Natječaj za regionalni festival animiranog gif-a - GIFEST#9 otvoren je do 28. svibnja ove godine.


Ždrijeb i početak turnira league of Legends

U petak 30. travnja se održao ždrijeb besplatnog online gaming turnira League of Legends.


Udruga za mlade Maro i Baro partner je u projektu "MI - jučer, danas, sutra".

Projektom „MI – jučer, danas, sutra“ želi se utjecati na rješavanje problema negativnih trendova migracija u RH, posebice iseljavanja mlađe populacije.