Natječaj za dodjelu stipendija Vlade Mađarske u akademskoj godini 2021./2022.

Autor: , 14-12-2020
Fotografirao: nextvoyage
Natječaj za dodjelu stipendija Vlade Mađarske u akademskoj godini 2021./2022.
Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske i Agencija za mobilnost i programe Europske unije, u suradnji s mađarskom zakladom Tempus Public Foundation, pozivaju na podnošenje prijava na natječaj za dodjelu stipendija Vlade Mađarske.

U okviru ovog poziva u akademskoj godini 2021./2022. nude se stipendije za semestralni studij, za kratki i dugi istraživački boravak, za cjelokupni doktorski studij i za ljetne tečajeve mađarskog jezika i kulture.

 

Detaljne informacije o svim navedenim stipendijama, postupku prijave te potrebnoj prijavnoj dokumentaciji dostupne su na mrežnim stranicama mađarske zaklade Tempus.

 

Agencija za mobilnost i programe EU-a i Ministarstvo znanosti i obrazovanja RH izabrat će i predložiti mađarskoj strani kandidate za stipendiju, a konačnu odluku o dodjeli stipendije donosi zaklada Tempus Public Foundation. Agencija će također snositi i troškove putovanja na mobilnosti izabranim stipendistima.

  

Svi zainteresirani kandidati moraju izvršiti on-line prijavu na mrežnim stranicama mađarske zaklade Tempus Public Foundation do:

 - 25. veljače 2021. do 23.00 sata za semestralni/djelomičan studij, cjelokupan studij i istraživački boravak

 - 11. ožujka 2021. do 23.00 sata za ljetne tečajeve

 

Više pronađite na https://www.mobilnost.hr/hr/natjecaji/natjecaj-za-dodjelu-stipendija-vlade-madarske-u-akademskoj-godini-2021-2022/

 

 

 


NOVOSTI

Učini nešto dobro za okoliš, otkrij nova znanja i odleti u Bruxelles

Ured zastupnika u Europskom parlamentu Tomislava Sokola, člana Kluba zastupnika EPP-a, raspisao je natječaj koji omogućuje upravo to.


Natječaj za festival gifova GIFEST#9

Natječaj za regionalni festival animiranog gif-a - GIFEST#9 otvoren je do 28. svibnja ove godine.


Ždrijeb i početak turnira league of Legends

U petak 30. travnja se održao ždrijeb besplatnog online gaming turnira League of Legends.


Udruga za mlade Maro i Baro partner je u projektu "MI - jučer, danas, sutra".

Projektom „MI – jučer, danas, sutra“ želi se utjecati na rješavanje problema negativnih trendova migracija u RH, posebice iseljavanja mlađe populacije.