Virtualna izložba ``Rukama složeno´´ Foruma mladih Grada Dubrovnika

Autor: , 19-12-2020
Fotografirao: Forum mladih
Virtualna izložba ``Rukama složeno´´ Foruma mladih Grada Dubrovnika
U radionici je sudjelovalo tristotinjak učenika dubrovačkih osnovnih i srednjih škola, učeničkih domova te radionica gradske zajednice tehničke kulture, a sada njihove radove možete pogledati virtualno.

Izložba "Rukama složeno" kao završnica druge radionice Foruma mladih za školsku godinu 2020/21, otvorena je 25. studenog u Centru za mlade Dubrovnik.

Zbog epidemioloških razloga nije bilo moguće organizirati otvaranje izložbe uz nazočnost autora i posjetitelja, nego se izradio video zapis s otvaranja uz uvodno slovo pročelnika Dživa Brčića i kustosice Lene Kramarić.

Kako bi svi autori i zainteresirani mogli imati uvid u izložbu, predsjednik udruge Luža Nikola Duper izradio je virtualnu izložbu "Rukama složeno", na kojoj su dostupni radovi svih mladih autora uz kratke priče o motivima i nastanku pojedinih radova.

 

>> VIRTUALNA IZLOŽBA RUKAMA SLOŽENO <<

 

http://luza.hr/index.php/181-2/

 

 

 

 

 


NOVOSTI

Učini nešto dobro za okoliš, otkrij nova znanja i odleti u Bruxelles

Ured zastupnika u Europskom parlamentu Tomislava Sokola, člana Kluba zastupnika EPP-a, raspisao je natječaj koji omogućuje upravo to.


Natječaj za festival gifova GIFEST#9

Natječaj za regionalni festival animiranog gif-a - GIFEST#9 otvoren je do 28. svibnja ove godine.


Ždrijeb i početak turnira league of Legends

U petak 30. travnja se održao ždrijeb besplatnog online gaming turnira League of Legends.


Udruga za mlade Maro i Baro partner je u projektu "MI - jučer, danas, sutra".

Projektom „MI – jučer, danas, sutra“ želi se utjecati na rješavanje problema negativnih trendova migracija u RH, posebice iseljavanja mlađe populacije.