Street Art Festival dobitnik povelje ``Naj-akcija 2020´´

Autor: , 21-12-2020
Fotografirao: Informadur
Street Art Festival dobitnik povelje ``Naj-akcija 2020´´
Središnji koordinacijski odbor akcije "Gradovi i općine prijatelji djece", na online svečanom savjetovanju dodijelio je Gradu Dubrovniku povelju "Naj-akcija 2020" za uspješno provedenu akciju za djecu pod nazivom "Street Art Festival".

 

Street Art Festival održao se koncem prošle godine u sklopu uspješnog gradskog programa Šarena zima u Uvali Dubrovačkog zimskog festivala, kad su djeca i mladi pod vodstvom dubrovačkih umjetnica Lene Kramarić i Petrunjele Vuković oslikali mural na dječjem igralištu u Uvali te mural na dubrovačkom autobusnom kolodvoru ispred ulaza u Centar za mlade Dubrovnik.

Organizator Street Art Festivala bila je Udruga za mlade "Maro i Baro", dok je voditeljica projekta bila Mirna Jokić. Financijsku i organizacijsku potporu Street Art Fstivalu dao je Grad Dubrovnik putem Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo.

Street Art Festival nastavio se i ove godine oslikavanjem murala na samom ulazu u Centar za mlade Dubrovnik.


NOVOSTI

Učini nešto dobro za okoliš, otkrij nova znanja i odleti u Bruxelles

Ured zastupnika u Europskom parlamentu Tomislava Sokola, člana Kluba zastupnika EPP-a, raspisao je natječaj koji omogućuje upravo to.


Natječaj za festival gifova GIFEST#9

Natječaj za regionalni festival animiranog gif-a - GIFEST#9 otvoren je do 28. svibnja ove godine.


Ždrijeb i početak turnira league of Legends

U petak 30. travnja se održao ždrijeb besplatnog online gaming turnira League of Legends.


Udruga za mlade Maro i Baro partner je u projektu "MI - jučer, danas, sutra".

Projektom „MI – jučer, danas, sutra“ želi se utjecati na rješavanje problema negativnih trendova migracija u RH, posebice iseljavanja mlađe populacije.