Održan Christmas Lockdown Cup

Autor: , 22-12-2020
Fotografirao: Futura
Održan Christmas Lockdown Cup
Nakon odrađenog treninga u ponedjeljak 14. prosinca, veliko finale turnira Christmas Lockdown Cup 2020 je održano u nedjelju 20. prosinca.
Besplatni online gaming turnir je okupio preko 30 ekipa, odnosno preko 100 zaljubljenika u igru Call of Duty Warzone.
Svi zaintereirani su mogli gledati prijenos uživo treninga i finala putem YouTube kanala Kenova Gaming, sa stručnim komentatorima. Snimka finala je dostupna na: https://www.youtube.com/watch?v=9KXdrfi4mMg&t=8689s
 
 
Najbolja ekipa na turniru je bila Brendovi sa 196 bodova u sastavu Marin Gebić, Pio Njegovan i Karlo Režan. Drugo mjesto je osvojila ekipa ZINA Team 2 u sastavu Martin Grgec, Marko Čuka i Filip Mijajleski koja je osvojila 181 bod. Ekipa Old Republic sa 152 boda je osvojila treće mjesto u sastavu Antonio Torić, Andrej Ćudina i Josip Margaretić.
 
Turnir su organizirali Informatički klub Futura u suradnji s Kenova Gaming, te uz potporu Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika koji su cijeli tjedan printali trofeje za najbolje igrače na 3D printeru.

NOVOSTI

Učini nešto dobro za okoliš, otkrij nova znanja i odleti u Bruxelles

Ured zastupnika u Europskom parlamentu Tomislava Sokola, člana Kluba zastupnika EPP-a, raspisao je natječaj koji omogućuje upravo to.


Natječaj za festival gifova GIFEST#9

Natječaj za regionalni festival animiranog gif-a - GIFEST#9 otvoren je do 28. svibnja ove godine.


Ždrijeb i početak turnira league of Legends

U petak 30. travnja se održao ždrijeb besplatnog online gaming turnira League of Legends.


Udruga za mlade Maro i Baro partner je u projektu "MI - jučer, danas, sutra".

Projektom „MI – jučer, danas, sutra“ želi se utjecati na rješavanje problema negativnih trendova migracija u RH, posebice iseljavanja mlađe populacije.