SozialMarie - prijevite projekt društvene inovacije

Autor: , 29-12-2020
Fotografirao: Sozial Marie
SozialMarie - prijevite projekt društvene inovacije
Otvoren je 17. po redu natječaj SozialMarie za jednu od najstarijih i najuglednijih europskih nagrada za društvene inovacije.

SozialMarie je nagrada za aktivne društveno inovativne projekte iz polja civilnog društva, javne uprave i poduzetničkog sektora. Osim u Hrvatskoj, nagrada se dodjeljuje u Austriji, Mađarskoj, Češkoj, Slovačkoj i Sloveniji.

Provodite li projekt koji se hvata u koštac s aktualnim društvenim izazovima i pritom primjenjuje inovativna rješenja? Traže se isprobane, primijenjene, učinkovite društvene inovacije iz Srednje Europe, i to iz svih društvenih sektora.

Natječaj traje do 19. siječnja 2021. godine. 

Prijave se predaju preko službene stranice https://www.sozialmarie.org/hr/nagrada

Nakon nekoliko faza evaluacije, koja se vodi Kriterijima za društvenu inovaciju1. svibnja 2021. godine će 15 projekata dobiti nagrade. Prve tri nagrade imaju vrijednost 15.000, 10.000 i 5.000 €, a daljnjih 12 nagrada dodjeljuje se u vrijednosti od 2.000 €.


NOVOSTI

Učini nešto dobro za okoliš, otkrij nova znanja i odleti u Bruxelles

Ured zastupnika u Europskom parlamentu Tomislava Sokola, člana Kluba zastupnika EPP-a, raspisao je natječaj koji omogućuje upravo to.


Natječaj za festival gifova GIFEST#9

Natječaj za regionalni festival animiranog gif-a - GIFEST#9 otvoren je do 28. svibnja ove godine.


Ždrijeb i početak turnira league of Legends

U petak 30. travnja se održao ždrijeb besplatnog online gaming turnira League of Legends.


Udruga za mlade Maro i Baro partner je u projektu "MI - jučer, danas, sutra".

Projektom „MI – jučer, danas, sutra“ želi se utjecati na rješavanje problema negativnih trendova migracija u RH, posebice iseljavanja mlađe populacije.