Postani ambasador zapošljavanja u EU institucijama

Autor: , 23-02-2021
Postani ambasador zapošljavanja u EU institucijama
Traži se student koji ima želju postati ambasador koji će promovirati mogućnosti zapošljavanja u institucijama Europske unije među kolegama na Sveučilištu koje pohađa. Kandidat za ovu poziciju treba biti motiviran, ekstrovert, entuzijastičan.

Osim što će s drugima dijeliti informacije i sam će naučiti više o mogućnostima zapošljavanja u spomenutim institucijama. Osim toga, student će još: stvoriti studentsku mrežu kontakata diljem Europe, tijekom studija steći radno iskustvo kojim ćete obogatiti svoj životopis, razvijati vještine u području javnog govorenja, marketinga i ljudskih resursa, dobiti potpuno osposobljavanje i mentorstvo tijekom cijelog mandata, upoznati dužnosnike EU-a na visokom položaju te dobiti preporuke na temelju svojeg rada.

Ambasador istražuje ciljane skupine, sastavlja mailing listu i distribuira informacije o karijeri unutar EU-a preko odgovarajućih kanala, drži prezentacije, posjećuje relevantne događaje i pronalazi zanimljive predavače, izvršava mjesečne zadatke i redovito izvještava o svojim aktivnostima i slično.

 

Prijave su otvorene do 19. ožujka 2021godine, a vrše se putem poveznice.


NOVOSTI

Učini nešto dobro za okoliš, otkrij nova znanja i odleti u Bruxelles

Ured zastupnika u Europskom parlamentu Tomislava Sokola, člana Kluba zastupnika EPP-a, raspisao je natječaj koji omogućuje upravo to.


Natječaj za festival gifova GIFEST#9

Natječaj za regionalni festival animiranog gif-a - GIFEST#9 otvoren je do 28. svibnja ove godine.


Ždrijeb i početak turnira league of Legends

U petak 30. travnja se održao ždrijeb besplatnog online gaming turnira League of Legends.


Udruga za mlade Maro i Baro partner je u projektu "MI - jučer, danas, sutra".

Projektom „MI – jučer, danas, sutra“ želi se utjecati na rješavanje problema negativnih trendova migracija u RH, posebice iseljavanja mlađe populacije.