Virtualna radionica Foruma mladih

02-03-2021
Virtualna radionica Foruma mladih
Peta radionica Foruma mladih za školsku godinu 2020/21. pod nazivom "Drame i poezije!" održala se tijekom veljače u dubrovačkim osnovnim i srednjim školama. Učenici su sa svojim mentorima pripremali recitacije, monologe, recitale i druge vidove dram

Obzirom na epidemiloške mjere, završnica radionice nije se mogla održati u Kazalištu Marina Držića, već se organiziralo pojedinačno snimanje učeničkih uradaka u Kinu "Sloboda" i prostorima dubrovačkih škola.

Virtualnu dramsku radionicu "Drame i poezije!" snimio je i priredio Nikola Duper, predsjednik Udruge Luža, dok su se prigodnim riječima obratili Dživo Brčić, pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno drušvo, i Paola Dražić Zekić, umjetnička koordinatorica Foruma mladih.

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u ovom Forumu mladih pod nazivom Drame i poezije, a uradke učenika možete na ovom linku Virtualna radionica Foruma mladih "Drame i poezije!" | Grad Dubrovnik

 


NOVOSTI

Učini nešto dobro za okoliš, otkrij nova znanja i odleti u Bruxelles

Ured zastupnika u Europskom parlamentu Tomislava Sokola, člana Kluba zastupnika EPP-a, raspisao je natječaj koji omogućuje upravo to.


Natječaj za festival gifova GIFEST#9

Natječaj za regionalni festival animiranog gif-a - GIFEST#9 otvoren je do 28. svibnja ove godine.


Ždrijeb i početak turnira league of Legends

U petak 30. travnja se održao ždrijeb besplatnog online gaming turnira League of Legends.


Udruga za mlade Maro i Baro partner je u projektu "MI - jučer, danas, sutra".

Projektom „MI – jučer, danas, sutra“ želi se utjecati na rješavanje problema negativnih trendova migracija u RH, posebice iseljavanja mlađe populacije.