Tjedan karijera Sveučilišta u Dubrovniku

Autor: , 03-03-2021
Tjedan karijera Sveučilišta u Dubrovniku
Ovogodišnji Tjedan karijera kao glavnu temu ima: Izazovi i prilike u doba pandemije, a održat će se u tjednu od 8. do 12. ožujka 2021.

 Pandemija COVID 19 pogodila je cijeli svijet, pa i sustav obrazovanja, u kojemu se preko noći morao klasični oblik nastave zamijeniti onim na daljinu. S druge strane, poslodavci su djelomično zaposlenike uputili na rad iz kuće; takav oblik rada u Hrvatskoj do ove pandemije bio je iznimka. Svjedočimo padu broja zaposlenih, velikom broju prestanka ugovora o radu, Vladinim mjerama za očuvanje radnih mjesta. Koliko je pandemija COVID 19 utjecala na svakodnevni život, tko se i kako s krizom nosi, a mogu li i kako studenti u ovoj situaciji pronaći izazov, nametnulo se kao ovogodišnje promišljanje prilikom organizacije Tjedna karijera.

Tjedan karijera odvijat će se online, preko Zoom – platforme. Od programa ističemo: radionice pisanja molbe za posao, kako voditi brigu o sebi u izazovnim vremenima, Alumni priče razvoja karijera, panel »Žene u poslovnom svijetu u uvjetima pandemije: kako opstati i što očekivati u budućnosti« te predavanje o tome kako uspjeti u globalnom svijetu i kako se međunarodne organizacije nose s pandemijom i krizom. Program Tjedna karijera kao i linkovi za prijavu na događanja možete pronaći ovdje.


NOVOSTI

Učini nešto dobro za okoliš, otkrij nova znanja i odleti u Bruxelles

Ured zastupnika u Europskom parlamentu Tomislava Sokola, člana Kluba zastupnika EPP-a, raspisao je natječaj koji omogućuje upravo to.


Natječaj za festival gifova GIFEST#9

Natječaj za regionalni festival animiranog gif-a - GIFEST#9 otvoren je do 28. svibnja ove godine.


Ždrijeb i početak turnira league of Legends

U petak 30. travnja se održao ždrijeb besplatnog online gaming turnira League of Legends.


Udruga za mlade Maro i Baro partner je u projektu "MI - jučer, danas, sutra".

Projektom „MI – jučer, danas, sutra“ želi se utjecati na rješavanje problema negativnih trendova migracija u RH, posebice iseljavanja mlađe populacije.