Županijski savjet mladih traži nove članove!

04-03-2021
Županijski savjet mladih traži nove članove!
Dubrovačko- neretvanska županije raspisala je natječaj za nove članove Županijskog savjeta mladih i njihovih zamjenika.

Cilj Županijskog savjeta mladih je uključiti mlade ljude u javni život, informirati ih i savjetovati u lokalnoj zajednici te zagovarati njihova prava, potrebe i interese. 

Kandidati koji se prijavljuju na natječaj moraju imati između 15 i 30 godina te prebivalište ili boravište na području Dubrovačko-neretvanske županije.

Pravo predlaganja kandidata za članove Županijskog savjeta mladih i njihovih zamjenika imaju udruge koje su sukladno statutu ciljno i prema djelatnostima opredijeljene za rad s mladima i za mlade, učenička vijeća, studentski zborovi, podmladci političkih stranaka, sindikalnih ili strukovnih organizacija u Republici Hrvatskoj i neformalne skupine mladih.

Više o ovom natječaju možete pronaći u dokumentu na službenoj stranici Dubrovačko – neretvanske županije: http://www.edubrovnik.org/natjecaji-i-pozivi/savjet-mladih-javni-poziv-2021/?fbclid=IwAR1fU77WO_8aYZA4cjmikZuWK5j8OHXF_sVvZCNh5rQm-Hxa9J_mHAfrgLQ

 


NOVOSTI

Učini nešto dobro za okoliš, otkrij nova znanja i odleti u Bruxelles

Ured zastupnika u Europskom parlamentu Tomislava Sokola, člana Kluba zastupnika EPP-a, raspisao je natječaj koji omogućuje upravo to.


Natječaj za festival gifova GIFEST#9

Natječaj za regionalni festival animiranog gif-a - GIFEST#9 otvoren je do 28. svibnja ove godine.


Ždrijeb i početak turnira league of Legends

U petak 30. travnja se održao ždrijeb besplatnog online gaming turnira League of Legends.


Udruga za mlade Maro i Baro partner je u projektu "MI - jučer, danas, sutra".

Projektom „MI – jučer, danas, sutra“ želi se utjecati na rješavanje problema negativnih trendova migracija u RH, posebice iseljavanja mlađe populacije.