Osmisli zdravu grickalicu i osvoji vrijedne nagrade

Autor: , 11-03-2021
Osmisli zdravu grickalicu i osvoji vrijedne nagrade
eSTUDENT provodi projekt Mozak voli zdravo čiji je glavni zadatak motivirati i educirati mlade ljude o zdravom načinu prehrane te poboljšanju životnih navika i ove godine – već tradicionalno, organizira kulinarsko natjecanje Brocoola.

Natjecanje se održava za sve studente koji uživaju u kuhanju, kreativni su i nose u sebi natjecateljski duh. Svake godine pomno se bira glavni zadatak natjecanja, a ove godine to će biti zdrave filmske grickalice.

Prijave su otvorene do 17. ožujka 2021. godine.

Cilj je pripremiti nutritivno kvalitetan i bogat obrok koji je istovremeno i jednostavan te cjenovno prihvatljiv studentskom životu. Važno je da ukupni trošak po porciji ne prelazi 20 kuna.

Najvažniji dio ovog natjecanja je ipak osmišljavanje savršenog recepta, priprema grickalica te je cijeli proces potrebno ovjekovječiti u obliku videa10 najuspješnijih natjecatelja osvojiti će vrijedne nagrade. No, za osvajanje nagrade potrebno je ispuniti prijavnicu (https://form.jotform.com/210612869963363) U prijavnicu je potrebno predati troškovnik sa svim sastojcima i potrebnim količinama istih upisivanjem u za to predviđeno mjesto, a video se prilaže na kraju forme.

Detaljnije pročitajte na službenim stranicama eSTUDENT-a.


NOVOSTI

Učini nešto dobro za okoliš, otkrij nova znanja i odleti u Bruxelles

Ured zastupnika u Europskom parlamentu Tomislava Sokola, člana Kluba zastupnika EPP-a, raspisao je natječaj koji omogućuje upravo to.


Natječaj za festival gifova GIFEST#9

Natječaj za regionalni festival animiranog gif-a - GIFEST#9 otvoren je do 28. svibnja ove godine.


Ždrijeb i početak turnira league of Legends

U petak 30. travnja se održao ždrijeb besplatnog online gaming turnira League of Legends.


Udruga za mlade Maro i Baro partner je u projektu "MI - jučer, danas, sutra".

Projektom „MI – jučer, danas, sutra“ želi se utjecati na rješavanje problema negativnih trendova migracija u RH, posebice iseljavanja mlađe populacije.